semineu electric

Care tip de semineu ti se potriveste cel mai bine

Alegerea unui semineu este simpla pentru cele mai multe persoane. Dar totusi, ea tine de gusturi si de necesitati. Unii isi doresc o camera care arata bine, dar si eficienta energetica. Altii cauta realism total si nu se multumesc cu mai putin, chiar daca exista si anumite parti negative. In prezent, industria semineelor este impartita in trei. Fiecare varianta are avantaje si dezavantaje. Noi spunem ca una dintre ele se remarca in mod special, dar pana la urma, nu noi cumparam. Asadar, iata care sunt alegerile posibile si la final iti vom spune si parerea noastra.

  1. Semineu electric

Desi este cea mai noua varianta posibila, ea se afla pe piata de cativa ani. Un semineu electric propune niste avantaje importante. Nu are nevoie de ventilatie, nu se incalzeste si nu este periculos pentru copii si animale. Poate sa fie montat si in perete si folosit chiar ca suport de televizor. Ofera destula caldura si o atmonsfera decenta. De altfel, aici se poate vorbi si de un dezavantaj.

semineu electric

Producatorii au creat ecrane 3D pentru lemne, culori din ce in ce mai vii, chiar si sunete de lemn ars. Si totusi, vei sti ca nu este ceva real. Da, arata grozav, dar cu siguranta insa se gasesc oameni care vor mai mult. Pentru toti ceilalti insa, imaginile foarte realiste, caldura si eficienta energetica ar putea fi de ajuns.

  1. Semineu pe gaz

La fel ca un semineu electric, cel pe gaz are un geam care nu iti permite sa atingi flacara. Insa acest geam se va incalzi, deci nu e indicat sa il atingi. Sistemul de functionare este asemanator cu cel al unui cuptor, doar ca flacara va fi mult mai puternic. In interior exista si anumite bucati de lemn fals, care iti vor oferi o vedere destul de realista. De asemenea, acest tip de semineu ofera mai multa caldura si este foarte poluat. Totusi, vei avea nevoie de un sistem de ventilatie bun, intrucat trebuie sa evacuezi undeva dioxidul de carbon rezultat in urma arderii.

  1. Semineu cu lemne

Cel mai clasic model posibil, dar nu trebuie sa credem ca semineele actuale seamana prea tare cu cele vechi. Ele sunt mult mai sigure si mai eficiente si ofera cel mai mare grad de autenticitate. Totusi, au si multe dezavantaje. Lemnele sunt scumpe, ai nevoie de cos pentru fum si este aproape imposibil sa montezi un astfel de semineu dupa ce construiesti o casa. Asadar, fie il treci in plan de la bun inceput, fie te orientezi spre celelalte variante. Cred ca este perfect insa pentru case de vacanta, unde la munte, pentru ca te va face sa te simti mult mai autentic si in comuniune cu natura.

Asadar, gusturile tale unde se situeaza. Noi recomandam cel mai mult un semineu electric, dar credem ca in functie de asteptari, fiecare dintre acestea isi va face treaba. Totusi, cele electrice sunt cele mai versatile, ele putand sa ofere imagini si sunet fara caldura, deci sunt o idee buna pe tot timpul anului. In plus, sunt si cele mai ieftine.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.