dichisul-de-anul-nou

Dichisul pentru seara de revelion

Dacă tot m-am apucat ieri să vă povestesc despre machiajul ales de mine pentru seara de revelion, voi continua azi cu opțiunile mele referitoare la manichiură, coafură și ținută (la acest capitol nu sunt încă 100% hotărâtă, de aceea vă prezint ambele variante și poate că mă ajutați să decid).

Totul se încadrează în tematica vintage, de aceea manichiura va fi cu lac roșu, doar că nu știu dacă cea „half-moon” este mai potrivită decât cea simplă. Habar n-aveam de fapt, că stilul „half-moon” a apărut prin anii 1930; nu pot spune că sunt o adeptă, însă îmi place cum arată cu roșu, și în plus o admir pe Dita van Teese care afișează tot timpul o astfel de manichiură. Voi ce părere aveți?

La capitolul coafură nu sunt deloc pricepută, însă îmi plac „rotocoalele”, mi se par stylish și ușor de realizat. Am optat pentru o frizură într-o parte deoarece are un aer mai vintage. Pentru a crea așa ceva, aveți nevoie de pudră pentru textură, mult fixativ și agrafe mici.

În ceea ce privește îmbrăcămintea, am ales „the little black dress”, o piesă vestimentară pe care fiecare dintre noi ar trebui să o avem în șifonier, fiindcă e „ageless”. Am 2 variante: prima rochie este Mango și o am de câțiva ani; este foarte comodă și îmi place stilul Charleston care se regăsește în ea.

A 2-a rochie este cu adevărat vintage, cumpărată de maică-mea acum ceva vreme. Mi se pare cea mai frumoasă rochie din câte am purtat și am avut. Este absolut impecabilă și de o calitate cum găsim doar în obiectele mai vechi, dar care rezistă pentru totdeauna.

cum-sarbatorim-anul-nou

Bijuteriile alese indiferent de rochia pe care o voi purta, sunt o pereche de cercei din perle mici albe împreună cu șiragul pe care îl vedeți în fotografii și pe care l-am confiscat tot de la maică-mea.

Pantofii sunt Massimo Dutti și i-am achiziționat anul trecut. Sunt foarte comozi, sexi și se asortează de minune cu tematica.

Ei, ce spuneți? Cum vi se par ideile mele? Ce rochie să aleg?

Deschideți ochii

O privire frumoasă înseamnă o privire luminoasă, activă, ageră, este cea care traduce sentimentele noastre. Cei mai mari duşmani ai ei sunt : oboseala şi trecerea anilor, care nu au milă pentru această zonă a feței. Iată câteva sfaturi, metode, produse care ajută să ne menținem privirea frumoasă cât mai mult timp.

  • Delicatețe
  • Digipression
  • Acid magic
  • Camuflare
  • Riduri
  • Shopping

Conturul ochilor este o zonă extrem de sensibilă. Indiferent dacă dorim să estompăm ridurile sau să atenuăm cearcănele, regula de aur este să o facem cu delicatețe ; iar aceasta începe de la demachiere. Demachierea corectă este sacră, trebuie să degajăm aceasta zonă de absolut tot ce o poate sufoca. Este indicat, aşadar, să folosim mai rar un rimel rezistent la apă deoarece este mai greu de curățat. Ar fi ideal să completăm demachierea cu aplicarea de măşti pentru ochi : putem încerca produsul Stress Relief Eye Mask de la Estée Lauder (39€/ 10 plicuri) sau Prodigy Powercell Eye Urgency de la Helena Rubinstein (105€/ 6 plicuri). Aceste produse sunt îmbogățite cu ingredienți hidratanți şi calmanți care întind ridurile, dezumflă ochii, estompează cearcănele şi aduc strălucire şi prospețime în privire. Dacă dorim să mergem pe cale 100% naturală, există unele măşti care se pot face foarte uşor acasă.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.