oriflame-the-one

Gama THE ONE by Oriflame

După cum v-am anunțat nu de mult într-un articol, m-am înscris în proiectul brandului Oriflame care a fost demarat pentru a include noi bloggeri în comunitatea internațională „THE ONE Collective”. Sunt o cunoascătoare a produselor Oriflame, pe care le-am testat timp îndelungat și de care am fost în general mulțumită; prin urmare, abia am așteptat produsele gamei THE ONE.

Pachețelul a ajuns cu promptitudine și conține fond de ten, corector, pudră, 3 farduri pentru ochi, 2 glossuri, 2 lacuri de unghii și un rimel.

Preferatele mele sunt următoarele:

Fondul de ten: care este extrem de ușor, comod, hidratant; în cazul meu a rezistat o zi întreagă fără să îmi încarce tenul mixt (o singură dată am absorbit excesul de sebum din zona T cu ajutorul unui șervețel); trebuie să menționez că nu am cicatrici de la acnee și nici probleme mari cu coșurile, de aceea prefer întotdeauna un machiaj cât mai natural, iar cantitatea de fond de ten pe care o aplic, este în general minimă. Pentru mine, acest fond este ideal, am nevoie de cantitatea de la o pompiță ca să aplic produs pe toată fața, iar rezultatul este un ten luminos, uniform și neted. Recipientul este din sticlă cu o pompiță ce dozează excelent. Prețul este de 44.90 RON/ 30ml (acum este la ofertă: 27.99 RON), există în 6 nuanțe și are un un SPF de 20.

Corectorul: care este și el fluid, cremos și hidratant; nu evidențiază ridurile, iar efectul este foarte discret. Acest produs echipă perfectă împreună cu fondul de ten. Recipientul este din plastic; fiind de mici dimensiuni, este comod de transportat. Prețul este de 17.90 RON/ 10 ml (acum 9.99 RON) și există în 3 nuanțe.

Pudra: care este lejeră, translucidă și completează look-ul unui make-up natural. Pare foarte deschisă în recipient, dar se adaptează excelent culorii tenului. Fixeaza bine machiajul și eu nu am avut nevoie de retușuri în timpul zilei. Recipientul este mic și elegant, are oglinjoară și poate fi transportat ușor. Prețul este de 49.90RON/ 8g (acum 32.99RON).

gama-the-one-oriflame-review

Fardurile- cremă: care îmi plac la nebunie, sunt lejere și foarte ușor de manevrat. Până acum nu am mai experimentat farduri cremoase și în primă fază mi-au părut mai dificil de aplicat; apoi m-am obișnuit și ador faptul că se întind excelent și sunt mătăsoase. Nuanța cea mai deschisă am folosit-o mereu drept bază și nu am avut probleme să se strângă în pliurile pleoapei decât după vreo 5 ore (în condițiile în care nu aplic primer sau orice altceva pe pleoapă). Prețul unui produs este de 34.90RON/ 4g (acum 19.99) și există în 8 nuanțe.

Glossurile: care sunt hidratante, ușoare, cu nuanțe discrete și finish foarte strălucitor; aplicatoarele sunt de calitate (eu nu am nevoie de oglindă ca să aplic produsul acesta) iar mirosul plăcut. Nu rezistă mult pe buze, însă culorile arată excelent lângă pielea bronzată, și nu numai; aceste luciuri se pretează, în opinia mea, oricărui tip de make-up. Prețul este de 26.90RON/ 5ml (acum 15.99RON) și produsul există în 8 nuanțe.

Ce nu îmi place:

Rimelul: genele mele nu sunt foarte arcuite și am folosit cleștele, însă nici așa nu mi-a plăcut forma și ținuta pe care le-a dat-o acest produs; nu mi-a oferit nici volum, nici separare, nici alungire și în nici un caz curbare. Aplicatorul este, în opinia mea, pre mic și de multe ori mi l-am băgat în ochi, ceea ce nu este tocmai amuzant. În rest, consistența este perfectă, iar nuanța, intensă. Prețul este de 27.90RON/ 8ml (acum 17.99RON) și există în 2 nuanțe.

Lacul de unghii: rezistă foarte puțin, deja a 2-a zi a început să crape inestetic (în condițiile în care nu am spălat și nici nu am făcut curat). În rest, pensula este excelentă, face aplicarea foarte ușoară, formula are un luciu natural perfect (nu este necesară folosirea unui top coat) și se usucă rapid de tot. Nuanțele pe care le-am primit sunt: Cappucino (un gri maroniu care nu mi se pare foarte atrăgător) și Orchid (un fuchsia cu subtonuri mov, culoare perfectă pentru vară, dar nu numai). Prețul va fi de aproximativ 12.00RON/8ml, iar produsele vor fi disponibile începând cu catalogul nr. 8 și vor exista în 14 variante.

Sper ca acest articol să fie destul de explicit, încât să vă ajute ca să vă faceți o impresie obiectivă despre această gamă. În cazul în care aveți neclarități sau întrebări, vă stau la dispoziție cu mare plăcere.

 Per total, produsele mi se par foarte calitative iar prețurile destul de O.K. Vă recomand cu căldură gama THE ONE by Oriflame. Pe voi ce v-ar tenta să încercați?

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.