Invitatii de nunta tematice

Odata ce ai ales o tema pentru nunta ta, trebuie sa tii cont de ea pentru toata organizarea evenimentului. Incepand de la invitatii, totul trebuie sa poarte amprenta temei alese pentru ca nunta sa aiba o unitate placuta. Invitatiile de nunta vor fi, bineinteles, asortate ideii de baza, insa asta nu este suficient. E necesar ca si textul sa fie in ton cu tema nuntii tale. Invitatii nu vor uita niciodata experienta pe care o vor trai la nunta voastra, atat de atent planificata! Pregatiti terenul pentru acest moment memorabil, trimitand invitatiile de nunta.

Invitatia de nunta cu tematica marina:

Daca te mariti in toiul verii sau vrei ca invitatii sa simta ca se afla la malul marii, cel mai potrivit este ca invitatiile de nunta sa fie in tonuri de albastru si alb, putin auriu, cu un model marin.

Invitatia de nunta cu tema medievala

Te visezi domnita din alte timpuri, salvata din turn de printul tau pe cal alb? Inseamna ca nunta medievala e pe gustul tau! Ca sa-ti anunti invitatii de petrecerea de pomina pe care o pregatiti, ar fi inspirat sa folosesti un model de invitatie tip pergament.

Invitatia de nunta cu tema muzicala:

Fie ca tu si mirele tau sunteti rockeri infocati, fie ca sunteti indragostiti de jazz ori blues, daca organizati o nunta cu tema muzicala, fiti pregatiti sa trimiteti niste invitatii ingenioase. Cum vi s-ar parea niste invitatii la concert? Concertul la care mirele si mireasa sunt solistii cei mai asteptati!

Mai exista insa si alte idei de invitatii de nunta. De exemplu, daca nunta ta are loc in sezonul rece, iarna, poti alege niste invitatii in ton cu anotimpul 🙂

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.