Hotpoint WMSF 622

Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622 – performanta si eficienta

Aveti in plan sa achizitionati o masina de spalat rufe, dar nu stiti ce model sa alegeti? Este simplu. Trebuie sa va ganditi cati membrii sunteti intr-o locuinta, astfel incat sa alegeti un model pe masura necesitatilor. Mai exact, daca sunteti o familie compusa din 2 membrii sau locuiti singur, veti avea nevoie de un model cu o capacitate de 6 kg. Un model cu o astfel de capacitate recomandat este masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622.

Aspecte legate de design

Modelul din gama Hotpoint are o adancime de 42.5 cm. De asemenea,latimea pe care o are este de 59.5 cm. In plus, inaltimea masoara si ea de 85 cm. Despre greutatea sa, trebuie spus ca este de 60,8 kg. Culoarea carcasei sale este albul.

Cum sta masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622 la partea tehnica?

Consumul anual de energie pe care il are masina de spalat rufe este de 172 kW/h, acesta fiind un consum redus.In ceea ce priveste consumul mediu anual de apa trebuie spus faptul ca este de 8391 l.Un aspect important ce trebuie stiut despre masina de spalat rufe Hotpoint WMSF este clasa de eficienta energetica pe care o are, aceasta fiind A++,ceea ce reprezinta o veste buna intrucat consumul de energie va fi unul redus, iar banii dati la curentul electric vor fi mai putini.Eficienta energetica la spalare de care dispune acest model apartine clasei A.

Aceasta este o masina de spalat rufe standard, avand o incarcare de tip frontal. Un aspect de care trebuie tinut cont prima data cand achizitionati o masina de incarcare este capacitatea sa. Acest model are o capacitate de 6 kg, fiind considerata o masina de spalat rufe utila pentru 1-2 persoane. Trebuie specificata faptul ca are si o viteza maxima de centrifugare de 1200 rpm, aceasta fiind tocmai buna pentru acest model.

Nivelul de zgomot la centrifugare pe care il emite acest model este de 80 Db. Insa, la spalare , acesta este de 62 Db. Va trebui sa mutati aparatul electrocasnic intr-o alta incapere, astfel incat sa nu resimtiti niciun fel de zgomot. De mentionat este si faptul ca aceasta masina de spalat rufe are o cuva realizata din poliplex.  Detine un panou de comanda de tiop mecanic, iar hubloul acesteia se deschide in partea stanga.

Hotpoint WMSF 622
Hotpoint WMSF 622

Functiile modelului Hotpoint WMSF 622 sunt Super Wash, Setarea temperaturii,  Sistem Overflow, Eco Tech, dar si programare intarziata. Beneficiaza si de sistemul de detectare automata a cantitatii si are un selector pentru centrifugare. Tot functii sunt si programul in desfasurare, dar si sistemul de afisare a timpului ramas. Eco Tech este tehnologia care ajuta la economisirea energiei, avand la baza o clasa de eficienta economica cu un consum energetic redus. Privitor la siguranta acestui aparate electrocasmic, trebuie spus ca include sistemul de blocare a accesului interfatei.

Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint WMSF 622 beneficiaza de 16 programe de spalare, ceea ce ii confera o utilitate ridicata. Aceste programe sunt: lana, bumbac, prespalare, antialergic, dar si Spalare zilnica. Are si un program rapid, unul Anti pete, dar si pentru Haine albe.

Pretul unui astfel de model Slim din gama Hotpoint nu este ridicat.

Vezi aici Hotpoint WMSF 622 review  mai complet si mai detaliat.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.