produse-de-top-de-la-lâncome

3 fonduri de ten Lancôme comparate cu folos

Pot să spun că sunt o simpatizantă a acestei firme și totul a pornit acum vreo 9 ani cu parfumul Poême, care încă este parfumul meu preferat.

Am experimentat creme, seruri, produse de make-up și în ultimii ani (vreo 4) am rămas fidelă unui fond de ten Lancôme compact- „Color Ideal Hydra Confort”- pe care îl folosesc vara. Și pentru că acest produs îmi place foarte tare, nu m-am mai informat în legătură cu noutățile scoase de Lancôme la acest capitol.

Și rău am făcut fiindcă zilele acestea am testat următoarele 3 produse, care au fost o surpriză deosebit de plăcută: Teint Visionnaire Duo (295,50RON/ 30ml- există în 10 nuanțe)

UAU…Serios!

E un produs excelent cu o textură interesantă, între fond de ten și pudră; nu foarte cremos, dar care nu usucă; se întinde perfect și intră instant in piele. E ușor pe față și într-adevăr ascunde imperfecțiunile (eu având pori vizibili și pete pigmentare), iar conceptul de fond de ten+corector e genial fiindcă cele 2 se completează foarte bine.

Eu am aplicat corectorul peste fondul de ten și doar în zona ochilor; parcă iluminează dar fără să îngrașe. În plus, arată impecabil chiar după 6-8 ore (am ieșit în ploaie și nu am observat nici o deteriorare) și bineînțeles nu pătează.

În concluzie, acest fond de ten este trecut deja pe lista mea de cumpărături; este perfect pentru mine pe perioada verii (iarna îmi place totuși un produs mai cremos pentru că tenul meu este mixt, iar zona obrajilor dorește ceva mai gras când afară e frig).

Lâncome-Foundation

Ah…am uitat sa menționez că are un factor de protecție UV 20 și că eu am testat nuanța 03- Beige Diaphane (în general folosesc 02 iarna și 03 vara; oricum acest fond cu nuanța 03 pe fața nebronzată dă o senzație discretă de bronz natural).

Acest fond de ten de la Lancôme are o textură asemănătoare cu cel mai sus menționat (e poate o idee mai cremos), însă pentru mine nu este ideal deoarece îmi usucă fața…probabil vara se simte altfel.

Acoperă foarte bine imperfecțiunile, se întinde uniform și intră instant in piele dar nu este la fel de lejer ca și Visionnaire. Durează mult, nu știu dacă 24h așa cum susține, dar cu siguranță 12 și nu pătează hainele.

Am testat aceeași nuanță 03, iar tenul arată ca și bronzat discret de soare, în plus fiind un fond destul de transparent, sunt convinsă că nuanța aceasta ar arăta natural chiar și pe o carnație mai închisă. Are un factor de protecție UV 15.

Teint Miracle (există în 13 nuanțe) Este un fond de ten mai lichid și mult mai cremos, hidratează excelent (l-am testat chiar fără să aplic înainte crema hidratantă) dar fără să îngrașe.

Susține că iluminează tenul…eu nu știu ce să spun, parcă oferă o notă de luminozitate, insă nimic extraordinar. Oricum, este un fond de ten foarte ușor și comod, care durează „o veșnicie” și nu pătează. Am folosit aceeași nuanță 03- Beige Diaphane, care e puțin mai deschisă decât celelalte 2. Are un factor de protecție UV 15.

Concluzie

Toate cele 3 produse sunt de mare calitate și în general respectă ceea ce promit. Preferatul meu este Teint Visionnaire fiindcă se pretează cel mai bine tipului meu de ten și pentru că îmi place ideea de „DUO”. Voi ce părere aveți despre produsele Lancôme?

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.