ceai de iasomie

3 Moduri prin care devin mai sănătoasă!

Astăzi voi impartasi cu voi 3 moduri prin care devin mai sănătoasă. Una din întrebările pe care le primesc frecvent este: „faci sport? Ce tipuri de exerciții faci?”. Nu știu dacă ați observat, dar evit aceasta întrebare de parca ar fi o boala!

Doresc sa fac exerciții, dar din păcate ajunge în lista „pentru mai tarziu”. Încerc sa merg uneori și am câteva DVD-uri cu exerciții pe care le urmez ocazional.

Rutina mea de exerciții nu este una regulara. Dar ca de obicei, încerc sa o fac mai bine! Nu numai ca încerc sa fac exerciții mai dese, dar încerc sa mănânc și mai sănătos.

Sunt mereu pe fuga, precum mulți dintre voi, iar în unele săptămâni mâncam mai mult în oraș decât mâncam acasă. Asta nu este un plan alimentar sănătos! Dar niciodată nu este prea târziu sa începi sa mănânci sănătos.

Iată ce voi începe sa fac:

  1. Voi începe sa fac mai multe exerciții.
  2. Voi începe sa gătesc mese mai sanatoase. Acest lucru necesita ceva timp și efort.
  3. Voi reduce consumul de zahăr și cafea

Aceste doua sunt lucrurile mele preferate, dar nici una dintre ele nu este benefică pentru mine. Nu sunt pregătită sa le elimin complet din dieta, dar doresc sa consum mai puțin zahăr și sa tăi din consumul de cafea.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.