Stick-Anticernes-Correcteur

Ce fel de anticearcăn folosim – Cele mai bune produse

Indiferent dacă sub formă de stick sau de cremă…anticearcănul constituie detaliul indispensabil pentru a da prospețime, pentru a lumina şi pentru a oferi magnetism privirii. Iată produsul potrivit fiecărei vârste :

 La 20 de ani

 Ideea: O formulă luminoasă şi uşor de utilizat, care lasă pielea să respire,  în timp ce ascunde cearcănele provocate de nopțile albe din cauza studiului sau petrecerilor.

 Produsul potrivit: Anticearcanul Fit Me de la Maybelline New York, 9,24€.

 O formulă fluidă care maschează ce trebuie, însă fără a estompa strălucirea naturală a pielii. O bună opțiune, care oferă 6 nuanțe, de la cea mai deschisă până la cea mai închisă, pentru a se preta astfel oricărui tip de ten.

 La 30 de ani

 Ideea: Un produs sub formă de stick şi care disimulează semnele oboselii, petele roşii şi micile defecte.

 Produsul perfect: t de la Bourjois, 10.25€.

 Formula sa alcătuită din doi pigmenti – unul galben care maschează cearcănele şi unul alb care atenuează petele roşii şi luminează- face minuni pentru că iluminează zonele întunecate ale feței (zonele din jurul nărilor, dintre sprâncene, bărbia) şi corectează conturul ochilor. Există în 3 nuanțe.

 La 40 de ani

 Ideea: O formula ‘doi-în-unu’ care hrăneşte zona de sub ochi şi camuflează cearcănele în acelaşi timp.

 Produsul perfect: Rénergie Yeux Multiple Lift de la Lancôme, 65,00€.

 Formula îmbogățită cu complexul GF- Volumetry, cu ulei de argan, cu flavonoide şi cu extracte din sâmburi de pin, face pielea din jurul ochilor mai netedă şi mai fermă. Are o textură universală inspirată de cremele BB care corectează instantaneu fără a lăsa urme.

produse-anticearcan

 Peste 50 de ani

 Ideea: O formulă cremoasă care să acopere petele şi să uniformizeze tenul.

 Produsul perfect: Even Better Concealer de la Clinique, 25,00€.

 Acest corector ascunde cearcănele, defectele cauzate de hiperpigmentare dar şi iregularitățile tenului  grație vitaminei C. Se foloseşte o cantitate foarte mică şi rezistă toată ziua. Există în 4 nuanțe.

Caudalie Polyphenol C15 ser antirid

Cred că știți deja că sunt o împătimită a brandului Caudalie! Aceste produse fac minuni pentru mine și le folosesc de vreo 2-3 ani. Rutina mea de îngrijire zilnică a feței se bazează exclusiv pe aceste cosmetice. Așa stând lucrurile, vă dați seama că la sfârșitul lunii trecute, când am aflat că se va lansa o nouă gamă, am stat ca pe ace și am verificat zilnic dacă s-a dat drumul la produse. Gama Pholyphenol C15 by Caudalie a fost lansată la începutul lunii Aprilie și este formată din ser, cremă de față, cremă pentru ochi și buze, și ulei detox care se aplică seara. În România tocmai ce a fost lansată această colecție și se pot găsi deocamdată doar primele 3 produse.

Ce susține regimul Polyphenol C15: din cauza stresului, a razelor solare, a poluării și fumatului, epiderma produce prea mulți radicali liberi. Acest exces de radicali liberi poate provoca o îmbătrânire prematură a celulelor. Polifenolii din sâmburi de struguri, recunoscuți ca fiind cei mai puternici antioxidanți din lumea vegetală (bogați în vitamina A, C și E precum și în Seleniu), întârzie apariția primelor riduri și conservă strălucirea tenului blocând în materie de 100% producerea de radicali liberi. Acești polifenoli se află în produsele noii game.

Eu am testat doar serul, despre care vă voi povesti azi și uleiul de noapte. Serul de apărare antirid din gama Polyphenol C15 de la Caudalie conține, pe lângă polifenoli și vitamina C, acid hialuronic și squalane din măsline. Are un efect hidratant, corectează ridurile, face tenul mai dens și mai luminos.

 Este un produs ce se poate folosi atât dimineața cât și seara. Are o consistență lăptoasă și un miros foarte discret de plante, nu este deloc uleios. Recipientul este din sticlă și dotat cu o pipetă ce face dozarea foarte exactă și ușoară. Eu încălzesc 5-6 picături în căușul palmei și apoi aplic în zona feței și gâtului ce au fost curățate în prealabil. Tenul este hidratat instantaneu dar fără să fie încărcat, produsul intră imediat în piele fără să o lase lipicioasă. Folosesc de aproape 1 lună serul, și epiderma este mai luminoasă, ridurile de expresie sunt estompate și produsul îmi dă o senzație de relaxare după fiecare aplicare. Zona mea T nu este încărcată, iar obrajii, care au fost cam deshidratați când am ieșit din iarnă, și-au revenit rapid. Fața este mai luminoasă și are o culoare sănătoasă.

Serul are o formulă hipoalergenică, nu produce fotosensibilitate, este non-comedogenică și testată dermatologic. Este un produs conceput pentru persoanele de peste 30 de ani, însă e atât de ușor, încât îl poate folosi oricine, indiferent de vârstă; se pretează oricărui tip de ten. Flaconul are 30ml și este valabil 9 luni. Se găsește în farmaciile Centrofarm și costă 163 RON, cam scump…I know…dar la cât de puțin am folosit eu din acest produs în decurs de o lună, mă va ține cu siguranță 8-9 luni; prin urmare, se merită și vi-l recomand!

În curând va urma și review-ul la uleiul de noapte din această gamă, așa că stați pe aproape!

Voi ați folosit vreun produs Caudalie? Dacă da, ce părere aveți despre acest brand?

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.