Ce frigider sa alegi – frigiderul este un aparat electrocasnic indispensabil oricarei bucatarii

Frigiderul este un aparat electrocasnic indispensabil oricarei bucatarii, fiind un produs care are grija de alimentele tale, pastrandu-le proaspete si sigure pentru consumul lor o perioada mai lunga de timp. Chiar daca este foarte util, exista atat de multe tipuri si modele din care poti sa alegi, incat, ajungi sa te intrebi care dintre toate acestea ti se potriveste tie cel mai bine si in care se merita sa investesti banii.

Ce tipuri de frigidere ai la dispozitie

Suntem obisnuiti sa numim frigider orice aparat frigorific, insa, atunci cand trebuie sa alegi un tip anume de frigider, acest lucru se poate intampla destul de greu, existand multe diferente intre tipurile de produse pe care le gasesti in magazine, oferindu-ti, fiecare dintre ele, ceva nou si diferit.

Frigiderul cu o usa este un model ce iti ofera functiile de racire si de congelare, existand, insa, si modele care nu dispun de functia de congelare, iar, cele care o include, au un volum redus pentru aceasta functie. Sistemul de racire static este cel mai des folosit pentru aceste aparate, dar poti sa gasesti, ocazional, si un sistem de racire No Frost sau dinaic. Daca ai nevoie de un frigider care sa nu-ti ocupe mult loc, aceasta varianta este foarte buna.

Frigiderul cu doua usi se aseamana mult unei combine frigorifice,

Frigiderul cu doua usi se aseamana mult unei combine frigorifice, diferenta cea mai mare fiind compartimentul congelatorului. Frigiderul care are doua usi dispune de un congelator in partea superioara, interiorul sau fiind sub forma de cuva si fiind mai mic ca pentru o combina. Un frigider care are doua usi poate sa aiba orice sistem de racire: static, dinamic ori No Frost. Modelul acesta este ideal pentru persoanele care nu au nevoie de foarte mult spatiu pentru alimente congelate.

Combina frigorifica este un tip mai nou de frigider si inca unul foarte popular deja, cei mai multi oameni alegand aceasta varianta pentru locuinta lor, avand un spatiu suficient de mare in frigider, dar si in congelator, spre deosebire de alte modele. Si acesta poate avea oricare dintre cele trei sisteme de racire deja mentionate. O combina frigorifica este o alegere foarte buna pentru o familie, de exemplu, si pentru persoanele care pastreaza mai multe produse congelate.

Frigiderul side by side este cunoscut si sub numele

Frigiderul side by side este cunoscut si sub numele de frigider american, deoarece este foarte cunoscut multor oameni ca fiind tipul de frigider care apare in cele mai multe productii americane. Un astfel de aparat ii va oferi bucatariei tale un aspect foarte placut si modern, pe langa faptul ca dispune si de un volum foarte mare, mai mare ca oricare alt tip de frigider. Frigiderul acesta nu dispune decat de sistemul de racire modern No Frost, fiind si singurul frigider care poate sa aiba integrata si o masina de facut gheata. In general, cel mai mic model are un volum de 500 de litri, dar si un spatiu foarte generos pentru toate suporturile care se afla pe usa.

Alege unul dintre aceste modele pentru a-ti cumpara frigiderul mult dorit, avand grija ca acesta sa-ti ofere tot ceea ce iti doresti ca numar de functii.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.