Ce noutati mai apar pentru televiziune

În cele din urmă televizoarele 4K Ultra HD oferă de patru ori rezoluția televizoarelor tradiționale HD. Potrivit Asociației pentru Tehnologia Consumatorilor, vânzările TV de 4K se așteaptă să se dubleze în 2016, la 8,8 milioane.

„Combinația de ecrane de 4 K și ecrane accesibile de 50 de inci propulsează interesul și activitatea consumatorilor în ceea ce privește modernizarea și cumpărarea în acest scop”, a declarat Stephen Baker din partea NPD pentru Tom’s Guide. „Oamenii doresc acest hardware, deoarece scade conținutul HD standard, așa că arată mai bine”.

Doar atunci când credeți că televizorul dvs. este rezistent pe viitor, există un alt cuvânt cheie care pare să definească stadiul actual al tehnicii. Denumită HDR sau gamă dinamică ridicată, tehnologia îmbunătățește dramatic atât contrastul, cât și gama de culori din imagine, rezultând imagini mai realiste.

Am analizat unul dintre primele seturi HDR compatibile în Sony X930C (aproximativ 3.000 de dolari) și a oferit „unele dintre cele mai largi numere de spectru color pe care le-am văzut în testarea noastră și unele dintre cele mai subtile nuanțe de contrast”.

Televizoarele HDR-ready sunt destul de scumpe chiar si acum. Cu toate acestea, căutați cele mai multe branduri de televiziune.

„Cred că HDR este o tendință cu adevărat interesantă”, a declarat Shawn DuBravac, economist-șef al Asociației pentru Tehnologia Consumatorilor. „Veți primi sprijin de la Hollywood, deoarece este o captură mai precisă a ceea ce au văzut când au filmat”.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.