Ce reprezinta paharele pentru miri

Organizarea unei nunti necesita foarte mult efort si timp pentru a stabili toate aspectele importante si pentru a le pune la punct, fie ca e vorba de alegerea rochiei de mireasa si a costumului de ginere, a restaurantului, a buchetelor de flori etc. Nu trebuie sa uiti, insa, nici de paharele pentru miri, cu care urmeaza sa faca primul toast impreuna, ca sot si sotie, mai ales ca multe persoane tind sa amane alegerea paharelor pentru ultima suta demetri.

Orice specialist in organizarea unei nunti iti va recomanda sa iti treci paharele pentru miri pe lista de cumparaturi pentru nunta si niciodata sa nu lasi pe altcineva sa se ocupe de acest aspect in locul tau. Chiar daca, la inceput, acest lucru nu iti pare la fel de important ca alte alegeri, precum rochia de mireasa ori restaurantul,, de fapt, vei realiza ca acestea ajung sa se numere printre cele mai importante si mai apreciate obiecte pe care le vei folosi in ziua nuntii. De aceea, poti sa alegi mai multe tipuri de pahare pentru miri, facandu-ti decizia sa fie luata mai usor.

Ce pahare ar trebui sa alegi pentru nunta

Daca vrei sa iti organizezi o nunta mai intima, la care sa participe doar cei foarte apropiati tie, precum cativa membri de familie si prieteni, atunci, poti sa alegi pahare de cristal de Bohemia, care se pot picta manual si sa infatiseze imagini cu cei doi miri. In cazul in care ai simtul umorului mai dezvoltat, poti sa incerci sa faci acest lucru, nu cu simple imagini cu voi, ci sa prezinti caricaturi cu voi doi. Astfel, nunta ta va avea o nota mai jucausa si invitatii vor fi mai destinsi.

In schimb, in cazul in care vrei o nunta foarte mare si eleganta, poti sa alegi modele din cristal care sa fie decorate cu o broderie foarte fina, iar gura paharului sa fie finisata cu aur. Poti sa alegi si o varianta personalizata pentru paharele acestea, pe care sa gravezi numele voastre, data cand are loc evenimentul ori alte tipuri de mesaje. In cazul unei nunti foarte luxoase, poti sa alegi pahare din cristal care sa fie placate cu aur de 24 de karate. Astfel de pahare vor atrage privirea si invidia, chiar, a tuturor nuntasilor.

O alta varianta, cu un efect foarte important, este sa alegi pahare care sa fie pictate manual, care sa aiba nuante ori modele variate, cele mai comune fiind cele aurii ori argintii. Poti sa alegi un model foarte elegant si simplu, care sa imite dantela, daca vrei ca paharele pentru nunta sa aiba o doza mai ridicata de eleganta. Desigur, poti sa alegi si alegi si sa pictezi diferit cele doua pahare – astfel, paharul miresei poate sa fie decorat cu dantela, iar paharul mirelui sa aiba ca decoratiuni un papion.

Indiferent de paharele pe care le agi, trebuie sa te asiguri ca acestea te vor umple cu ganduri cat mai bune si fericire, pentru a te bucura cat mai mult de aceasta zi speciala.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.