Cosul cadou cu produse traditionale

Cosurile cadou cu produse traditionale ii vor incanta, de fiecare data, atat pe cumparator cat si pe destinatar. Acestea pot fi create in functie de o tema aleasa; de exemplu, cu ocazia Craciunului se pot pune figurine si accesorii pentru brad, turta dulce, sfesnice, o crenguta de brad, iar daca doriti sa ii dati un aspect mai luxos puteti adauga o sampanie cu foita de aur, un vin de calitate sau orice alta delicatesa.  Si cu ocazia sarbatorii de Paste puteti crea un cos specific, iar acesta va contine pe langa alte produse si produsele specifice cum ar fi pasca, vinul rosu, cozonacul, ouale rosii sau ouale incondeiate.

Chiar daca este vorba despre un cadou care contine produse alimentare, puteti adauga pe langa acestea si cateva elemente de decor specifice, clopotei si zapada artificiala de Craciun, oua de lemn sau iepurasi de plus pentru Paste.

Daca trebuie sa oferiti un cadou de sarbatori unor persoane din alta tara, va sfatuiesc sa oferiti cu incredere un cos cu produse traditionale, care nu vor fi apreciate doar pentru aspect ci si pentru gustul minunat pe care il au. Aceste produse le puteti prepara chiar dumneavoastra acasa sau le puteti cumpara din magazin. Nu uitati ca si dulceturile noastre ecologice sunt la mare pret si cautare in tarile din vestul Europei, de exemplu un borcanel cu dulceata de nuci nu poate fi primit decat ca o delicatesa. Daca transportul cosului cadou va avea loc rapid, de exemplu daca mergeti acolo de sarbatori, acesta poate contine si preparate din carne sau lapte. O bucata de drob de miel sau de branza de burduf in coaja de brad vor fi foarte apreciate de catre degustatorii externi.

Ca decor pentru cosul cadou traditional va sfatuiesc sa contina in mod obligatoriu tricolorul, iar pentru produsele traditionale continute de acesta adaugati si retetele, astfel incat degustatorii sa le poata prepara fara sa fie nevoiti sa va ceara reteta (asta in cazul in care le-ati preparat dumneavoastra). Un alt produs nelipsit din cosurile cadou oferite unor familii este palinca, dar cea produsa in gospodariile taranilor si nu cea comercializata in magazine.

 

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.