exercitii marirea penisului

Cum sa faci exercitii pentru marirea penisului

Doresti un penis mai mare? Ghici ce? Nu esti singurul! Chiar daca cu totii am auzit de expresia “marimea nu conteaza” daca esti nesigur pe tine din cauza marimii penisului, viata ta poate fi afectata din mai multe aspecte.

Daca esti ingrijorat de dimensiunea penisului, nu numai ca te face nesigur in dormitor, dar si in viata personala precum si in relatie. Nu e de mirare ca milioane de barbati folosesc exercitii pentru marirea penisului.

Urmatoarele 6 exercitii sunt printre cele mai bune.

  1. Jelqing- folosind o strangere de tip OK, acest exercitiu pentru penis este simplu si eficient. Cu penisul partial erect strange usor penisul din jos in sus. Asta nu numai ca aduce sange plin de nutrienti, dar creste penisul atat in lungime cat si in grosime. Uite aici un articol complet despre Jelq: http://marirea-penisului.net/exercitii/metoda-jelq-pareri/
  2. Intinderile – exercitiile de intindere este un exercitiu potrivit pentru incepatori, cu variatii pentru exercitii mai avansate. Sunt sanse sa fi vazut poze cu femei Kayan, in Tailanda, ce isi lungesc gaturile. Acelasi principiu se aplica si penisului.
  3. Pompele pentru penis – pompele pentru penis sunt o forma mecanica de exercitiu. Ele vin intr-o mare varietate de design cu diferite atribute; principiul de baza este acelasi la toate pompele. Un cilidru se aseaza peste penis si o pompa manuala sau electrica creaza un vid partial in cilindru. Aceasta scadere de presiune face ca tesutul din penis sa se mareasca si sa se umple cu sange. Unele dintre cele mai populare pompe sunt: Bathmate si Penomet (ambele fiind pompe pe baza de apa); Phallosan si Passion Pump. Puteti citi mai multe lucruri despre aceste pompe pe site-ul marirea-penisului.net
  4. Extensoarele pentru penis – o alta forma de exercitiu populara si eficienta este folosirea extensoarelor pentru penis. Extensoarele functioneaza pe principul intinderii, cu ajutorul unor dispozitive mecanice pentru a tine penisul si a-l intinde pe o perioada mai lunga de timp. Unele dintre cele mai populare extensoare sunt : Penis Pal, X4 Labs Extender, JES Extenders si Male Edge Extender.
  5. Greutatile pentru penis – este un alt exercitiu de intindere. Cum spune si numele, daca atasezi acest dispozitiv de penis si adaugi greutate va crea tensiune asupra penisului. Unele dintre cele mai inovative produse este LG Hanger. Testarea a dovedit ca dispozitivele LG exceleaza in comfort si ofera rezultate mai bune fata de alte dispozitive de acest gen.
  6. Kegels – Chiar daca kegels nu sunt exercitii create special pentru marirea penisului, ele iti vor oferi erectii mai puternice si de lunga durata. Sunt si beneficii aduse marimii penisului, multumita circulatiei mai mare de sange catre penis.

Voi ce exercitii pentru marirea penisului cunoasteti? Care au fost cele mai eficiente pentru voi?

exercitii marirea penisului

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.