Cutii de carton glisante si cu maner

Cutiile de carton reprezinta cea mai simpla si la indemana metoda pe care o avem pentru a transporta, depozita sau separa diferite obiecte. Ele pot fi gasite in forme variate si in toate dimensiunile, astfel incat acopera toate nevoile de zi cu zi.

In afara de clasicele cutii cu capac sau cele de colectare, exista si cutii de carton special proiectate pentru cadouri sau pentru a ambala haine. Pe langa o coloristica mai frumoasa, mai vesela sau poate chiar personalizata, aceste cutii au si o forma mai speciala: fie glisanta, fie cutie cu maner.

Cutiile glisante sunt folosite in special pentru ambalatul hainelor. Sunt de fapt 2 cutii, una de dimensiuni mai reduse si una de dimensiuni putin mai mari. In cea mica se pune obiectul vestimentar, se acopera cu hartie creponata colorata sau simpla, apoi se introduce in cutia mai mare. Acest mod de a ambala hainele a inceput sa castige tot mai mult teren in fata clasicelor pungi de hartie, o data pentru ca este mai elegant si, mai apoi, pentru ca este mai trainic. Cutiile pot fi refolosite si sunt foarte utile daca este vorba de expedierea hainelor sub forma de colet, prin posta romana sau prin curierat rapid.

Cutiile glisante pot fi simple, maro sau pot avea diverse modele si culori. De asemenea, se pot personaliza cu logo-ul firmei sau cu orice imagine se doreste. Pot fi achizitionate ca atare si personalizate mai apoi sau pot fi comandate gata personalizate de pe internet. La comenzile en-gros, preturile sunt foarte convenabile. Pot fi confectionate din carton clasic, subtire sau din carton tare, mai gros, rigid. La cerere, se pot pune diverse aplcatii, precum fundite sau colturi metalice.

Cutiile cu maner sunt acele cutii care au forme mai speciale, care pornesc de la o baza patrata sau dreptungiulara si sus se unesc, semanand astfel cu niste mici casute. In general, nu puteti gasi aceste cutii in forma clasica, maro, ele fiind mai degraba colorate pentru a da un plus de bucurie cadoului. Le gasiti de la dimensiuni foarte mici, ideale pentru bijuterii si pana la dimensiuni medii spre mari. Trebuie sa aveti grija sa nu puneti in ele obiecte foarte grele intrucat, ca un dezavantaj, nu sunt foarte rezistente. Sub o greutate mai mare, manerele pot ceda foarte repede. Cutiile cu maner sunt ideale pentru cadouri, mai ales pentru cei mici. Le puteti gasi adesea avand imprimate personaje de desene animate sau alte jucarii care le provoaca placere celor mici. Odata oferit cadoul, cutia poate fi refolosita pentru depozitarea jucariilor sau ca simplu obiect de decor in camera, daca are un design si un imprimeu frumos.

Aceste cutii pot fi gasite ca atare in orice magazin de cadouri, precum si in librarii. In cantitati mai mari, pot fi comandate de pe internet, unde exista si posibilitatea de a le personaliza. In cazul in care manageriati un magazin de cadouri, este bine ca aceste cutii sa ia locul pungilor de carton. Pentru un plus de originalitate.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.