De ce este atat de util un minirecorder?

minirecorder

Un minirecorder este un dispozitiv folosit pentru a inregistra diverse conversatii sau discutii ori pentru a prinde persoane in flagrant, el fiind de mai multe tipuri si modele. Varietatea tipurilor precum si a modelelor face dintr-un minirecorder un dispozitiv greu de ales. De exemplu, un astfel de dispozitiv poate fi cumparat in forma de usb stick, de cheie pentru masina ta, in forma de stilou, de calculator de birou,  si multe altele. Un astfel de dispozitiv poate sa iti permita sa inregistrezi si cateva sute de ore fara a ramane fara spatiu de stocare sau baterie, poate sa vina la pachet cu o baterie care sa prelungeasca durata de viata a bateriei de baza si, in functie de cat doriti sa cheltuiti, puteti sa va cumparati un microfon spion inteligent care nu inregistreaza linistea sau zgomotele, ci doar vocea.

Acest sistem se numeste smart-recording si are scopul de a elimina momentele de liniste si zgomotele astfel incat microfonul sa inregistreze doar ceea ce il intereseaza pe client. Un microfon de acest fel poate sa fie folosit impreuna si cu un telefon pentru a inregistra toate apelurile sau mesajele de pe casuta vocala. Tehnologia de activare vocala te salveaza de a da fast forward la o inregistrare pentru a scapa de perioadele lungi de liniste, sau de acele perioade lungi de zgomote care nu au nicio legatura cu persoana tinta.

Un minirecorder poate fi folosit intr-o multitudine de situatii si locatii, dintre care va putem oferi cateva exemple. Poate fi folosit la locul de munca daca simtiti ca seful va trateaza intr-un mod neprofesionalist si nu aveti altfel cum sa dovediti acest lucru, pentru a inregistra apelurile vocale ori pentru a le asculta din nou in cazul in care ati uitat ceva, ori pentru a asculta mult mai usor apelurile pierdute care au intrat in casuta vocala. Un astfel de dispozitiv mai poate fi folosit la fel de usor in cazurile de divort, fie pentru a se afla de fapt ce se intampla, ori pentru a obtine anumite informatii pe care in alt mod nu le-ati putea obtine.

Un minirecoder poate sa fie folosit de asemenea si in cazurile de custodie pentru un copil, astfel incat sa oferiti dovada care sa convinga definitiv judecatorul ca dumneavoastra sunteti persoana care ar trebui sa aveti grija de copil si nu partenerul. Cu toate ca situatiile sunt numeroase, unele sunt cu adevarat speciale intrucat nu par a fi genul de situatii la care v-ati gandi cand e vorba despre un astfel de dispozitiv, situatii cum ar fi intalnirile de afaceri, cursurile universitare sau pentru a-ti confirma o banuiala fata o de persoana, fie ea apropiata sau nu.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.