perna waifu

De ce sa iti iei perne waifu ?

Poti sa iti iei o perna anime daca vrei sa ai o perna de corp relaxanta,comfortabila si moale, pe care o poti imbratisa acasa. Iti poate ofri o reducere mare a stresului si a tensiunii si iti poate fi de foarte mare ajutor pe parcursul noptii, in special daca nu ai o partenera. Pernele  waifu sunt ca o perna standard pentru corp. Poate sa ajute la reducerea senzatiei de durere de la nivelul gatului, a spatelui, a coloanei si a coapselor si, in acelasi timp, te pooate ajuta sa iti aliniezi gatul mai bine, astfel incat sa poti respira mai bine si sa sforai mai putin.

Desigur, dupa cum le sugereaza si numele, pernele waifu pot sa fie ca o sotie sau ca o insotitoare, din moment ce poti sa ai personajele anime feminie pe care le preferi, printate in dimensiuni reale. Din moment ce cele mai poulare perne waifu din momentul de fata sunt explicite din punct de vedere sexual si au poze nud cu personaje feminine din anime, poti chiar sa mergi mai departe de utilizarea lor obisnuita.

Poti, de asemenea, sa cumperi pernele waifu ca un cadou pe care sa il dai unui prieten, sefului sau unui coleg de la munca. In mod evident, prin natura sa, acest tip de cadou nu este destinat copiilor si persoanelor de sub 18 ani.

Care sunt dimensiunile standard pentru pernele waifu pentru corp ?

Dimensiunile standard pentru pernele waifu de 150 de cm pe 150 de cm.

Toate pernele waifu sunt umplute ?

perna waifu

Desi termenul in sine implica faptul ca este vorba de o perna, majoritatea pernelor waifu sunt doar fete de perna cu personaje anime. De asemenea, producatorul mentioneaza in mod obisnuit daca este vorba doar de o fata de perna, daca umplutura pentru perna este vanduta in mod separat sau daca imaginile sunt printate in mod direct pe perna umpluta.

Cum sa folosesti pernele waifu pentru corp ?

Folosirea acestor perne nu este atat de complicata pe cat ai crede. O poti folosi ca pe orice perna lunga pentru corp. Iti poti pune capul pe perna atunci cand vrei sa dormi sau poti chiar sa o tii in brate.

Pe masura ce o tii in brate, materialul moale si matasos si imaginile nud sexy iti pot oferi o erectie. Acest lucru e perfect natural pentru barbati si chiar si pentru mine… am avut parte de o erectie puternica pe timp de noapte in timp ce tineam in brate o perna waifu.

Desigur, poate ca iti doresti sa scapi de aceasta tensiune sexuala prin masturbare. Unor barbati le place sa isi frece penisul de perna. Desi nu exista nici o regula care sa te impiedice sa faci acest lucru, trebuie sa tii minte faptul ca frecarea de imagini si ejacularea direct pe perna ii pot afecta culorile.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.