cum-se-fac-gauri-in-ureche-pentru-cerceii-vanduti-de-eleni

Cum se fac găuri în urechi pentru cerceii vânduți de eleni.ro?

Cerceii vânduți de eleni.ro sunt foarte frumoși și pot fi purtați la orice eveniment. Totuși, cum se fac găuri în ureche pentru aceștia? E la fel de ușor ca și cum ai face găuri pentru orice pereche sau este o metodă specială? Citește în continuare pentru a afla răspunsul.

Momentul în care îi faci găuri în ureche copilului pentru prima dată, este destul de important. De aceea, dorim să-ți oferim servicii gratuite de piercing, odata cu achizitionarea cerceilor, din locatiile selectate.

Ne-am angajat nu doar sa oferim un mediu sigur și curat, ci și o experienta de piercing rapida si usoara.

Dorești să afli mai multe detalii despre gaurirea urechilor? Inainte de a lua decizia de a face o gaura in ureche, tine cont de aceste lucruri:

Este sigur sistemul de gaurire a urechii?

Da, sistemul este 100% sigur. Toți cerceii pentru piercing sunt sterilizati și depozitati in capsule. Cerceii vanduti de eleni.ro sunt fie hipoalergenici, fie au un conținut mic de nichel, ceea ce reduce semnificativ riscul de reacție alergica.

Care este procesul?

In saloane se folosește un pistol cu aer. Poți vizita un magazin de tatuaje sau piercing dacă dorești ca gaura sa fie facuta cu un ac. Indiferent unde decizi sa faci piercing-ul, trebuie sa te asiguri ca persoana care iti va da gaura in ureche poarta mănuși chirurgicale și igienizeaza toate suprafețele și instrumentele.

Este sigur să dai gauri in urechi sugarilor și copiilor mici?

Da, piercing-ul este sigur pentru copii și sugari, cu toate acestea, noi va recomanda ca bebelusii sa aiba facut vaccinul DTP. Primul vaccin este, de obicei, administrat la varsta de 8 saptamani.

Minorii trebuie sa fie însoțiți de un părinte sau de tutorele legal. Orice persoana cu varsta sub 18 ani trebuie sa aiba consimtamantul unui părinte sau al tutorelui legal pentru a-si putea face gauri in urechi.

despre-cerceii-vanduti-pe-eleni

Este dureros?

Gaura in ureche pentru cerceii vânduți de eleni.ro se face rapid si foarte usor. Cel mai mulți oameni simt un disconfort foarte mic în timpul piercing-ului.

Care sunt cei mai buni cercei pentru primul piercing în ureche?

Cand îi faci găuri în urechi copilului, trebuie sa alegi și perechea potrivita de cercei. Este important sa optezi pentru un metal care nu contine nichel dacă este vorba de un bebeluș. În cazul copiilor mai mari, poți opta pentru cercei care conțin mici urme de nichel.

Se va închide gaura daca nu voi purta cercei o perioada de timp?

Unii oameni cred ca cerceii pot fi scoși și introdusi cu usurinta, dar nu este adevărat. Ar trebui sa optezi pentru cercei noi, doar după o perioada de vindecare, care durează între 4 și 6 saptamani în cazul unui piercing în lobul urechii.

Purtarea cerceilor in mod continuu este necesara in primele 6 luni dupa piercing pentru a preveni inchiderea gurii.

Cum ai grija de urechile proaspat găurite?

  • Cerceii trebuie sa ramana inauntru cel puțin 6 saptamani pentru a preveni inchiderea gaurilor.
  • Curata piercingurile de 2 ori pe zi cu tampoane de bumbac curate și o soluție salina sterila pentru ingrijirea ranilor. Acest lucru este crucial pentru prevenirea infectiilor.
  • Invarte cerceii de cateva ori pe zi.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.