despre-conceptul-de-plog

De ceva vreme am văzut în blogosferă postările de tip photo-log sau Plog.

Nu știu cine a avut ideea inițială și cine a inventat cuvântul, însă ambele mi se par ingenioase.

E interesant și amuzant să creezi un mic album foto cu tot ce ai făcut într-o zi.

Ca atare vă prezint primul meu plog, care vă povestește despre vinerea trecută (13.02); feedback-ul vostru este extrem de important și îl aștept cu mare nerăbdare; în funcție de acesta voi decide dacă vor mai exista astfel de postări.

 • 6.00: ora mea de trezire. Îmi place să mă ridic din pat când e încă întuneric și liniște deplină și să mă apuc de ora mea de Yoga. Practic de 3 ani jumate și siteul cu care am început și cu ajutorul căruia învăț și mă dezvolt, este YogaToday.
 • 7.15: sucul proaspăt din portocale și amestecat cu 2 lingurițe de polen îmi dă energie, este hrănitor și mă ține departe de boli.
 • 7.30: pregătesc lunch box-ul fiului meu; de regulă mănâncă un iaurt, o banană și un sandwich.
 • 8.00: după plecarea copilului încep să mă pregătesc pentru ziua ce abia a început și primul pas este cafeaua…de fapt 1 cappuccino + 1 espresso. De când am descoperit Nespresso, nu mai beau altceva. Ador biscuiții de casă și în timp ce savurez aceste bunătăți, obișnuiesc să planific cât pot de bine ziua în curs.
 • 8.30: dușul! Folosesc gelul de la Klorane care are o consistență foarte bogată și nu usucă, iar pentru zona intimă utilizez numai gelul-cremă de la Weleda care este conceput pentru copii și pe care îl folosesc și pentru fiul meu. Este 100% natural și extraordinar de blând. După duș masez pielea încă umedă cu noua loțiune de la Ivatherm care este super-hidratantă.
 • 8.45: îngrijirea tenului de dimineață este un pas foarte important pentru mine și momentan folosesc peria + gelul Clinique pentru curățare; după ce usuc fața, aplic puțină apă termală Avène iar apoi serul și cremele Caudalie.
 • 9.00: machiajul îmi place să fie cât mai aproape de natural: puțină pudră-fond de ten în zona T (vă voi povesti despre acest produs Chanel Vitalumière în curând); un strop de pudră bronzantă din gama Terracotta de la Guerlain doar pentru conturare și apoi un blush rozaliu de la YSL. Pe pleoape îmi place fardul în culori pământii Estèe Lauder, apoi tușul și mascara de la L’Oréal. Ultimul pas este aplicarea uleiului pentru buze de la Clarins (și despre acest produs voi face un articol separat, fiindca merită).
 • 9.20: o fotografie „from where I’m standing” doar ca să vă faceți o idee cu ce m-am îmbrăcat: blugi evazați Rifle, ghete piele întoarsă Geox, pardesiu Zara, geanta mea preferată Musette. Nu am ședințe sau întâlniri azi, ca atare îmi permit un outfit casual; faptul că s-a încălzit afară și soarele strălucește mai des, mă inspiră să abordez culori mai vesele, nu doar gri, maro sau negru.
 • 9.30: la birou (care este la 5 minute de casă) unde mai beau o cafea….just in case. Sunt un fan înrăit…în caz că nu știați, cred că v-ați dat seama acum.
 • 17.00: fiul meu în costum de carnaval, după petrecerea de la școală. Simpatic, nu ?!
 • 19.00: masa de seară! Varza de Bruxelles cu puțină șuncă și parmigiano este mâncarea noastră preferată din ultima vreme.
 • 20.00: îngrijirea de seară a tenului! Demachierea cu noul lapte demachiant de la Ivatherm (curând, articol), pasul doi este apa micelară iar ultimul pas este aplicarea uleiului de la Caudalie.
 • 21.30: relaxare! Un pahar de vin și răsfoirea unei reviste îmi oferă o stare excelentă.

blogging-de-tip-plog

Cam așa a arătat ziua mea, sper că v-a plăcut postarea!

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.