colectie-de-oje

5 Lacuri de comparat și de purtat în această iarnă

Lacurile la care m-am gândit pentru această comparație au apărut pe parcursul anului, și una dintre ele (cea de la Estée Lauder) face parte chiar din colecția de toamnă de anul trecut, dar mi se pare ca toate cinci au culori extraordinare și merită încercate și purtate în iarna aceasta; în plus, culorile sunt destul de asemănătoare ca să merite comparația  și totuși sunt diferite una față de cealaltă, ceea ce face totul mai interesant. Iată-le:

Chanel, Taboo (22,50€): Ediția limitată apărută în primăvară, a făcut și face în continuare furori. E o culoare absolut genială, un mov vinețiu cu note de albastru închis la bază și cu un sclipici discret mov și fuchsia. În sticlă arată mai mult spre mov, iar pe unghii mai mult spre albastru. Lacul are o consistență medie cu acoperire perfectă ca atare arată bine și într-un singur strat; textura este cremoasă și luciul excelent deci nu necesită top coat; se usucă super-rapid. Singurele minusuri ar fi: pensula care e prea subțire pentru gustul meu, și faptul că lacul nu rezistă prea mult pe unghii, vreo 2-3 zile.

Dior, Rouge garçonne (21,70€): Acest lac a apărut la începutul acestui an și este un roșu de culoarea vinului care arată periculos de sexi. Are o consistența medie cremoasă cu acoperire și luciu perfecte; arată bine chiar și într-un singur strat și top coat-ul este totalmente în plus. Se usucă rapid, însă nici acest lac nu ține foarte mult pe unghii, cam tot 2-3 zile; în schimb iubesc pensula!!!

colectie-de-lacuri-de-unghii

Estée Lauder, Bête Noire (20,00€): Acest lac face parte din colecția de toamnă de anul trecut, dar ar fi păcat să nu îl purtăm din această cauză. Este o nuanță bogată de mov vinețiu cu tonuri de albastru indigo și cu un sclipici fuchsia extrem de discret, care aproape că nu se vede. O culoare elegantă și sofisticată care nu trebuie să ne lipsească din dotare. Este un lac cremos cu luciu perfect, însă trebuie să avem puțintică răbdare atunci când îl aplicăm, deoarece acoperirea nu este chiar optimă, două straturi sunt deci obligatorii. Se usucă rapid și rezistă pe unghii aproape 1 săptămână.

 M.A.C., Rebel (13,50€): Este un bordo bogat cu tonuri secundare de mov și face parte din colecția permanentă…nu degeaba, este o nuanță foarte frumoasă și sexi. Este un lac cremos cu consistență  mai lichidă, ceea ce face aplicarea dificilă pentru mine; are o acoperire destul de buna însă nu arată bine decât în două straturi. Luciul este în schimb perfect și lacul se usucă foarte rapid. Minusul este faptul ca nu ține, a doua zi începe să se strice.

Essie, Toggle To The Top (9,99€): Nu puteam să fac această comparație fără să amintesc și de una dintre preferatele mele lacuri de la Essie. Face parte din colecția de iarnă pe care o puteți studia în totalitate aici. Este un lac jeleu de culoarea rubinului cu sclipici fuchsia. Acoperirea este perfectă, se aplică foarte ușor, se usucă repede și rezistă mult (5-6 zile). Singurul minus ar fi faptul că se îndepărtează mai greu de pe unghii.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.