caudalie-produse

Caudalie – Cele mai Bune Produse

În sfârșit a venit vremea pentru un articol despre produsele Caudalie. Iubesc acest brand! Le prefer atunci când vine vorba de îngrijirea facială, iar Huile Divine este produsul meu nr. 1 dintre absolut toate cosmeticele existente.

Vineri am fost invitată la o sesiune de prezentare; aici în Belgia (unde locuiesc acum) se organizează o grămadă de asemenea prezentări. Sunt înscrisă la o farmacie din cartier care mă sună cu câteva zile înainte ca să mă anunțe și apoi stabilim o întâlnire.

Domnișoara care s-a ocupat de mine mi-a făcut inițial o analiză a tenului și apoi m-a întrebat care sunt zonele problematice. Eu am un ten mixt: zona T are exces de sebum iar zona obrajilor e uscată; am ceva pori vizibili de-o parte și de cealaltă a nasului și câteodată ma confrunt cu acnee; nu am decât câteva riduri de expresie în jurul ochilor (din fricire!), în schimb mă lupt cu pungile de sub ochi, care la mine nu dispar, doar se estompează uneori dacă găsesc un produs potrivit și dacă sunt extrem de disciplinată în alimentație și stil de viață. Ca atare vă voi împartăși  ce am învățat la această prezentare și care sunt produsele pe care le-am testat și care mi-au făcut bine:

cele-mai-bune-produse-de-la-Caudalie

  1. După demachiant (eu folosesc în exclusivitate apa miscelară demachiantă Caudalie) e indicat pentru tenul meu să folosesc o loțiune tonică (Lotion Tonique Hydatante, 8,00€/ 100ml) ce are rolul de a curăța în profunzime și de a împrospăta. Loțiunea pregătește de fapt tenul pentru ca apoi cremele să își poată face efectul 100%.
  2.  Alternativa la loțiunea tonică este apa de struguri (Eau de Raisin, 9,00€/ 200ml); până acum foloseam apa termală de la Avène, însă după ce am încercat-o pe aceasta, voi rămâne la ea fiindcă e mai fină și mai hidratantă.
  3.  Urmează serul pe care l-am folosit deja o vreme; face parte din gama Vinosource și se numește Sérum S.O.S. Désaltérant (27,00€/ 30ml). Are un efect de hidratare și împrospătare, un miros plăcut dar discret și este un produs foarte ușor în general.
    ! Înainte de fiecare aplicare a unei creme sau ser, domnișoara a încălzit între degete cantitatea pe care urma să o întindă pe fața mea- produsul intră astfel mai bine în piele.
  4.  Pentru conturul ochilor mi s-au recomandat 2 seruri la alegere: din gama Vinexpert-Sérum Yeux et Lèvres (35,00€/ 15ml) și din gama Premier Cru- La Crème Yeux (48,00€/ 15ml). Ambele sunt foarte ușoare, nu pot să spun că am văzut rezultate după o singură utilizare, însă mi-a plăcut senzația fresh pe care o lasă și faptul că hidratează dar fără să îngrașe. Nu am cumpărat încă nici unul, dar le-am pus pe listă pentru următoarea achiziție.
    ! Am învățat că atunci când folosim produsul pentru ochi, e important să îl aplicăm printr-o tapotare ușoară doar în zona oaselor orbitelor și nu direct sub ochi.
  5. Crema recomandată o cunosc și am folosit-o. Face parte din gama Pulpe Vitaminée și se numește Emulsion anti-rides (30,00€/ 40ml). Este foarte hidratantă și are o consistență ușoară, între ser și cremă. E excelentă pentru mine pe timp de iarnă însă vara nu o folosesc pentru că e prea grasă.
  6. Masca ce mi-a fost recomandată face parte din gama Vinoperfect și se numește Masque Peeling Enzymatique (50,00€/ 23,00€). Am folosit-o în dimineața aceasta pentru prima dată și mi-a plăcut mult. Este hidratantă, lasă fața curată, estompează porii și iluminează. O voi folosi regulat de acum înainte; însă pe lângă aceasta, eu personal mai am nevoie și de un gomaj. Iarna îmi place sa îl fac din zahăr brun și ulei de măsline…e genial, super-ieftin și 100% natural. Însă vara am nevoie de ceva mai light și folosesc Crème gommante douce (17,00€/ 60ml) de la Caudalie.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.