lotiuni-hidratante-pentru-dus-de-la-nivea

Loțiunile hidratante pentru duș de la Nivea

Conceptul de loțiune pentru corp care se aplică sub duș, mi s-a părut de la început foarte interesant, și, cu toate că nu sunt neapărat o amatoare a brandului Nivea, a trebuit să încerc pentru ca să văd cum/ dacă funcționează.

De fapt, nu mă gândeam că vor funcționa în cazul meu, fiindcă am pielea destul de uscată, mai ales în anotimpul rece; însă m-am înșelat…produsele hidratează excelent, sunt comod de utilizat, au un miros plăcut (mirosul clasic Nivea) și lasă senzația de de piele confortabilă. În plus, am o sugestie pentru doamnele și domnișoarele, care (ca și mine) optează pentru lama de ras ca metodă de epilare: eu am folosit loțiunile și pe post de cremă de ras și mi-au plăcut foarte mult, pielea nu se irită deloc, rămâne netedă și mătăsoasă.

Aceste produse reprezintă soluția ideală pentru persoanele care nu obișnuiesc să își hidrateze pielea după duș, sau pentru cele care nu au mult timp la dispoziție; reprezintă, de asemenea, varianta ideală de hidratare pe perioada verii, când e neplăcut să simți uleiuri sau creme pe piele.

 Eu am testat 2 produse: loțiunea cu minerale marine pentru pielea normală și laptele de corp cu ulei de migdale conceput pentru pielea uscată. Nu am observat nici o diferență între cele două, nici măcar de miros. Prețul este de aproximativ 4,00€/ 250ml, produsele nu conțin coloranți artificiali și silicon.

  Voi ați folosit deja aceste produse? Dacă da, cum vi s-au părut?

Lacurile de unghii Peggy Sage- o mare dezamăgire

peggy-sage

Prima dată când am folosit produsele acestui brand, a fost în studenție…țin minte niște nuanțe mișto de farduri pentru ochi. Nu mai știu dacă erau de calitate, pe atunci mă bucuram, în primul rând, că aveam cu ce să mă machiez. După facultate nu le-am mai găsit și am uitat de Peggy Sage până acum 1 lună, când am intrat într-un magazin de cosmetice ca să îmi cumpăr șampon uscat pentru păr și am observat că era reprezentantul acestui brand.

Am achiziționat întâi cele 3 pensule din fotografii pentru că aveam nevoie. Sunt din fir natural și, în opinia mea, foarte bune; prețul pensulei oblice este de 5,32€, pensula cu margini rotunjite costă 9,00€, iar cea pentru umbre costă 3,91€.

Apoi mi-am îndreptat atenția spre lacurile de unghii care erau o grămadă și arătau foarte fain toate, în plus, m-a dat gata forma sticluțelor. Am ales 3 oje: Nuit Scintillante 164- o bază neagră cu sclipici fin de culoare gri, pink si albastră; Absolut Navy 236- un albastru închis sidefat; Lovely Plum 005- un fel de bordo sidefat.

M-au dezamăgit toate! În primul rând fiindcă mi se pare că nuanțele arată mai bine în sticlă decât pe unghie; apoi textura este foarte fluidă și acoperirea groaznică, trebuie 3 straturi ca să arate OK; nu au luciu, fără top coat arată cam trist; iar ceea ce mă enervează cel mai tare, este faptul că nu rezistă (a 2-a zi încep să se decojească) și că se usucă foarte greu.

Prețul unei sticle este de 5,00€/ 13ml.

 Cam atât am avut de spus despre acest brand, eu sigur nu voi mai face cumpărături de la Peggy Sage dar sper că voi ați avut experiențe pozitive și că mi le veți împărtăși!

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.