gama-Aslavital-fiole-colagen-review

Lunea cu Farmec- Review la fiolele cu colagen din gama Aslavital

Primul meu contact cu lumea cosmeticelor, s-a întâmplat datorită acestui brand, care, în opinia mea, este reprezentativ pentru România și doresc pe această cale, să vă împărtășesc cu mândrie faptul că siteul Cosmeticopedia se numără printre colaboratorii Farmec.

Înainte de a folosi produse pentru îngrijirea tenului dar când aveam nevoie să îmi hidratez pielea feței, aplicam lapte Doina de la mama, care dintotdeauna l-a folosit pe post de demachiant, la fel și bunica. Abia în studenție am început să utilizez cosmetice și bineînțeles că am ales Farmec, fiindcă raportul calitate-preț era perfect. Foloseam Gerovital Plant și Aslavital, aceasta din urmă devenind gama mea preferată cu care am continuat și după terminarea facultății.

Acum am mereu în casă pudra de argilă din aceeași gamă, care, pentru mine, funcționează excelent ca bază pentru măștile preparate în casă, iar anul trecut am descoperit fiolele cu colagen, care mi-au făcut așa bine, încât le-am folosit toată vara. De multe ori le utilizam în timpul zilei fără să mai am nevoie de cremă, sau seara după demachiere, sau pe post de soluție calmantă în cazul în care mă bronzam prea tare (mai ales în timpul concediului la mare). Este un produs absolut genial, care funcționează de la prima aplicare: hidratează, dar fără să încarce, netezește, uniformizează, calmează și controlează excesul de sebum (cel puțin în cazul meu). Și nu sunt singura care are așa o părere bună despre produs: am îndemnat o prietenă sa folosească fiolele, și a rămas plăcut surprinsă, apoi mama (care are peste 60 de ani) a spus că își simte tenul hidratat toată ziua (cu toate că îl are uscat) și pielea e mai fermă.

În concluzie, vă recomand acest produs și sper să îl încercați și să îmi spuneți ce părere aveți! Formula este concepută fără parabeni, iar prețul unei cutii ce conține 10 fiole a câte 2ml fiecare, este de 44,70 Ron; puteți găsi mai multe informații despre cosmetice pe site-ul Farmec sau pe profilul lor de Facebook!

Voi ce părere aveți despre acest brand?

Lunea cu Farmec: review la Fiolele cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution

Gerovital-H3-Evolution

După încântarea cauzată de Fiolele cu Colagen din gama AslaVital MineralActiv, abia am așteptat să testez și Fiolele cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution.

Farmec recomandă folosirea acestora din urmă după vârsta de 30 de ani fiindcă sunt concepute pentru a lupta împotriva ridurilor mai pronunțate.

Setul este format tot din 10 fiole care sunt recomandate a se folosi ca un tratament zilnic.

Eu am încă 2 bucăți și pot să spun că tenul meu este mai neted, cu toate că nu mă confrunt cu ridurile adânci…încă.

Pielea feței este mai luminoasă și mai odihnită.

Acest produs are o formulă gelatinoasă și cu toate că este recomandat tuturor tipurilor de ten, mie îmi incarcă puțin zona T după câteva ore de la aplicare, de aceea îl prefer ca și tratament pe timp de noapte, iar ziua îmi place ca bază de machiaj.

Conținutul unei fiole obișnuiesc să îl masez cu mișcări lente pe toată suprafața tenului, gâtului, decolteului, mâinilor și abia după penetrarea completă aplic o cremă. Le-am folosit cu plăcere și după exfoliantul enzimatic din aceeași gamă despre care puteți citi mai multe aici.

 Mi se pare un produs perfect pentru persoanele cu un ten normal și uscat, și o soluție excelentă atunci când avem nevoie de o cură intensivă de infrumusețare (înaintea unui eveniment important, de pildă) fiindcă acest produs funcționează într-adevăr ca un tratament.

Spre deosebire de fiolele cu colagen, pe care pot să le folosesc oricât de mult și oricând, cele cu acid hialuronic sunt mult mai consistente și gândite pentru a fi folosite periodic și nu continuu. Singurul punct negativ este faptul că produsul conține parabeni.

În concluzie vă recomand să incercați aceste fiole, fiindcă funcționează rapid.

Prețul unei cutii ce conține 10 fiole a câte 2ml fiecare, este de 45,86RON; puteți găsi mai multe informații despre cosmetice, pe site-ul Farmec sau pe profilul lor de Facebook.

 Vă tentează acest produs? Sau dacă l-ați folosit deja, ce părere aveți?

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.