Liquid-Crystal-de-la-Evolve-Beauty-pareri

Loțiunea de curățare și tonifiere Liquid Crystal de la Evolve Beauty

Loțiunea de curățare și tonifiere Liquid Crystal de la Evolve Beauty face parte tot din grămada de cosmetice primite în vară de la echipa Bioki.

Așa cum m-am obișnuit deja, acest brand este de o calitate indiscutabilă și tot ce am încercat până acum, mi s-a potrivit de minune.

În plus, produsele au în compoziție aloe vera, un ingredient foarte important pentru mine.

Ce promite Evolve Beauty Liquid Crystal Cleanse&Tone

„O loțiune ingenioasă, 2 în 1, pentru curățarea și tonifierea delicată chiar și a celor mai sensibile tenuri, ce va lăsa pielea luminoasă și perfect curățată.

Micro moleculele micelare încapsulate îndepărtează impuritățile, fără agresivitatea unui săpun tradițional, în timp ce Acidul Hyaluronic menține apa în interiorul pielii, protejându-i bariera naturală și stimulându-i regenerarea, pentru un aspect vizibil întinerit.

Recomandată pentru toate tipurile de ten.

Fără parabeni, SLS/SLES, PEG, DEA, uleiuri minerale, silicon, propilen glicol, GMO sau parfumuri sintetice.

Produs certificat Ecocert și Vegan Society.”

Liquid-Crystal-de-la-Evolve-Beauty-review

Părerea mea

În primul și în primul rând, această loțiune are un efect antiinflamator extraordinar.

Primindu-l în vară, am apucat să îl folosesc după câteva ședințe de plajă și a făcut minuni; chiar dacă folosesc SPF 50 pentru față, se întâmplă uneori să am o senzație neplăcută după ce stau la soare sau dacă mă prind după-amiezile fierbinți prin oraș.

Această loțiune este extraordinar de calmantă, cu un efect minunat de răcorire (în timpul verii țineam flaconul în frigider pentru un efect de răcorire și mai important); curăță impuritățile foarte blând însă în același timp temeinic.

De fapt, la capitolul curățare, se comportă exact ca și loțiunea mea micelară Bioderma, îndepărtând rapid și ușor chiar și rămășițele machiajului waterproof.

Efectul antiinflamator este puternic, și, în cazul meu, produsul este foarte eficient în perioadele cu acnee…menționez totuși că nu am probleme mari la acest capitol.

Loțiunea are o textură apoasă ce miroase a aloe vera, un parfum natural și deloc deranjant, care dispare imediat după aplicație; curăță porii excelent, este hidratantă și lasă ca un film protector pe ten (fără a încărca și fără a crea acea senzație lipicioasă de care ne ferim toate).

Flaconul air-free este bine gândit, totuși mi se întâmplă uneori să scap prea mult lichid prin deschizătură.

Vă recomand acest produs cu cea mai mare sinceritate, fiindcă este excelent; în plus, este foarte spornic: folosesc loțiunea de 2 ori pe zi începând cu luna august fără să mă zgârcesc și încă mai am un sfert din flaconul de 200ml.

Prețul este 67 RON.

 Voi ce loțiuni tonifiante îmi recomandați?

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.