Marturii de nunta reciclabile

A avea grija de planeta nu este nu este un trend, ci este un lucru extrem de important care ar trebui adoptat de toate persoanele care isi doresc sa se bucure de mediul inconjurator. Nivelul poluarii a crescut atat de mult in ultima vreme, incat viata noastra este considerabil pusa in pericol, din cauza aerului poluat, a apei care nu mai este potabila, a anotimpurile care par ca s-au inversat. Iarna incepe mai tarziu si pare ca dureaza mai mult. Primavara parca vine imediat dupa toamna.

Iar ideea de a fi eco-friendly trebuie adoptata in toate domeniile, inclusiv atunci cand vine vorba de nunti. Tocmai de aceea, am pregatit pentru tine cateva recomandari referitoare la marturiile de nunta eco-friendly. Iatac modelele noastre preferate.

Avantajele de a alege marturii de nunta eco-fiendly:

  1. Ajuti natura. Fara hartie irosita in zadar, fara copaci taieti inutil, fara eliminarea unor surse importante de oxigen. Marturiile de nunta eco-friendly arata foarte bine si se dovedesc, in acelasi timp, foarte eficiente.
  2. Vii cu ceva original. Designul inedit pe care il pot avea marturiile de nunta te ajuat sa transformi evenimentul intr-unul deosebit si sa-ti impresionezi oaspetii. Insa, ai nevoie de putina inspiratie, pentru a lua cele mai bune decizii.
  3. Castigi simpatizanti. Alti invitati, care impartasesc aceleasi valori ca tine vor intelege cat de important este sa ai grija de natura si te vor sustine din acest punct de vedere.
  4. Economisiti o parte din buget. De regula, daca numarul de invitati este mare, si marturiile de nunta pot fi foarte scumpe. Insa, daca alegeti sa reciclati materiale, acesta lucru se poate dovedi de folos in a scuti ceva bani pe care ii puteti adauga, de exemplu, la bugetul pentru luna de miere.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.