Mavala-Happy-Winter-Colors-review

Mavala Happy Winter Colors – Review Complet. Păreri, Sfaturi

Cu toate că mi-am propus să nu mai cumpăr lacuri de unghii o vreme, totuși nu am putut rezista culorilor simpatice de la Mavala, un brand care îmi place mult; în primul rând fiindcă tot ce am folosit până acum a fost de o calitate indiscutabilă, apoi pentru că prețurile sunt convenabile, și în al treilea rând fiindcă sticluțele sunt mici, prin urmare produsul nu ajunge să se strice înainte de a-l consuma în totalitate.

Cele 3 lacuri alese de mine fac parte din 2 colecții diferite. Emerald Gold 350 și Copper Violet 352 aparțin noii colecții Metropolitan inspirată de „aliaje metalice în fuziune”. O gamă de 6 oje ale căror nuanțe metalizate se schimbă în funcție de lumină. Emerald Gold 350 este un verde smarald cu reflexe aurii și e exact culoarea cărăbușului auriu. Copper Violet 352 este o nuanță de violet-fuchsia cu reflexe arămii. Restul colecției este formată din: Silver Chrome 349, Pink Gold 351, Metallic Blue 354 și Gold Bronze 353.

Celălalt lac- Moonstone 392- face parte din colecția Jewel, inspirată de pietrele prețioase și care conține alte cinci oje: Diamond Powder 390, Quartz Rock 391, Gold Shimmer 393, Topaz Gem 394 și Ruby Dust 395. Acest lac de unghii este unul foarte sclipicios, ce poate fi folosit ca atare, dar și împreună cu alte culori fiindcă arată bine lângă orice nuanță. Conține particule albastre, argintii și fuchsia iar toată combinația dă o notă de eleganță veselă manichiurii.

În concluzie:

Preferata mea din acest set de 3 oje este Emerald Gold, o culoare impresionantă, ce se pretează oricărui anotimp și arată deosebit de chic pe unghiile scurte. Toate cele 3 produse au acoperire foarte bună, rezistă pe unghii destul de bine (3-4 zile) și nu necesită folosirea unui top coat. Prețul este de 5,00€/ 5ml.

Voi ce părere aveți despre lacurile Mavala?

Estée-Lauder--Delectable-Eyes

Bonus Review: Estée Lauder- Delectable Eyes

Cu toate că sunt un fan convins al acestui brand, folosind de mulți ani cremele și serurile, nu am avut până acum interesul de a încerca produsele de make-up. Nu știu de ce, de fapt…cred că am fost prea obsedată de produsele de îngrijire a feței, ca să mă mai gândesc și la altceva.

Acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, toate brandurile pregătesc diferite seturi cadou, iar eu am fost interesată de cel de la Estée Lauder deoarece conține un fard de ochi în culori mate foarte frumoase pe care mi-l doream de mult (Pur Color Eyeshadow: Sandbar Beige Matte 50, Lavish Mink Matte 45, Wild Sable Matte 04); în plus, setul mai conține un mini-creion dermatograf negru (Pure Color Intense Kajal Eyeliner 01 Blackened Black), un rimel tot de culoare neagră (Sumptuous Extreme Lash Multiplying Mascara 01 Extreme Black) și un mini-concealer (Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer). Toate acestea se pot păstra în trusa pentru farduri care de asemenea face parte din set.

Machiajul din fotografie este realizat cu aceste produse și pot să spun că sunt încântată de calitatea lor. Fardul de pleoape are niște nuanțe de maro minunate, ce creează un smokey discret și elegant; consistența este cremoasă parcă, produsul se întinde perfect pe suprafața pleoapei și rezistă toată ziua fără să se adune sau să curgă. În plus, culorile pot fi combinate dar se pot folosi și singure, iar machiajul se poate realiza de la foarte discret și până la foarte intens.

Rimelul îmi place la nebunie pentru că oferă volum și arcuire, nu încarcă, iar peria este excelent concepută fiindcă desparte genele pentru ca produsul să ajungă pe fiecare fir.

Mini-creionul dermatograf este și el de o calitate indiscutabilă: nu se întinde, nu curge, rezistă toată ziua și are o nuanță bogată de negru…exact cum îmi place.

Mini-corectorul are factor de protecție 10 și recipientul este cu un aplicator ca și la gloss, ceea ce îl face ușor de folosit. Pentru mine nu este destul de hidratant, de aceea voi continua să îl folosesc pe cel de la Guerlain; însă la vara cred că va fi perfect, tocmai că nu este uleios. Intră în piele aproape instantaneu, rezistă toată ziua fără să se adune și camuflează cearcănele cu succes (chiar și pungile de sub ochi sunt mai estompate).

În concluzie: produsele sunt 100% profesionale, îmi pare rău că până acum nu am făcut cunoștință cu ele. În plus, acest set este excelent conceput pentru a putea fi păstrat la birou de exemplu (fiindcă nu ocupă mult loc); conține tot ce este necesar pentru a retușa machiajul și a arăta impecabil în timpul orelor de lucru. Prețul trusei este 24,05€ și există în ediție limitată.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.