iesire-intre-fete

Girls’ Night Out + Giveaway Aniversar

…toate știm ce înseamnă și abia așteptăm să se întâmple! Serile de ieșit între fete sunt întotdeauna „fun” iar codul este „fashionable” începând cu îmbrăcămintea, machiajul, coafura și terminând cu locația și băuturile; absolut totul trebuie să fie „stylish”, nu-i așa?

Ca atare, pentru întâlnirea mea de ieri seară am ales să mă coafez mai interesant. Trebuie să menționez că nu îmi place și nici nu am talent la acest capitol, însă am fost motivată să încerc ceva inedit deoarece am dat peste un site foarte mișto care te învață pas cu pas cum să îți prinzi părul (www.refinery29.com). De aici m-am inspirat! Văzându-mă, prietena mea mi-a sugerat că ar trebui să povestesc despre acest subiect pe blog…mi-a făcut și poze:

Este o coafură ce merge la orice ținută și eveniment. Pentru o seară la teatru sau la restaurant putem adăuga o agrafă prețioasă care să dea o notă de eleganță pieptănăturii. Se poate purta la birou și bineînțeles la o seară „casual”.

girls-night-out

Pentru a realiza această frizură, avem nevoie pe lângă inspirație de pe siteul mai sus menționat, de agrafe mici cu care sa prindem părul, de pudră pentru textură sau șampon uscat și de fixativ. Eu am folosit următoarele produse:

  • Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Mattifying powder, 11,50€/ 10g
  • L’Oréal Elnett Satin for Dry and Damaged Hair, 13,00€/ 400ml

Giveaway aniversar

Yuhuuuuu!!! Cosmeticopedia a împlinit azi 1 an decând s-a născut!

Cu această minunată ocazie am organizat un GIVEAWAY. Acesta constă în 2 seturi de câte 3 lacuri de unghii Essie. Fiecare set are o valoare de 30,00€ și conține:

  • 3 lacuri de unghii din colecția pentru iarnă 2013
  • 2 lacuri de unghii din colecția de toamnă 2013 + 1 lac de unghii din colecția de iarnă 2013

Vă rog să îmi trimiteți un e-mail cu titlul „Giveaway Essie” la adresa [email protected] În acest e-mail vă rog să treceți numele și adresa poștală la care doriți să primiți pachețelul.

Cele 2 câștigătoare vor fi alese prin random.org în data de 01.12.2013. Abia aștept!

Vă doresc mult succes!!!

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.