Miracol de Craciun I

Eram aşa de micuţ când mi-am întâlnit prima dragoste.Ţin minte şi acum,aveam vreo şase anişori şi mă pregăteam să merg la nuntă mătuşii mele. Woow,prima mea ieşeală..Îţi dai seama ? Nu mi-e ruşine să o recunosc pentru că fiind mic, nu prea aveam posibilităţi să plec din faţa blocului sau a parcului…În ziua de azi toţi copiii au parte de tehnologie şi treptat uită de ceea ce înseamnă cu adevărat copilăria:meciuri de fotbal cu prietenii,şotron,elasticul,de-a v-aţi ascunselea etc..În fine. După cum spuneam,mă pregăteam să asist la o petrecere frumoasă..M-am îmbrăcat cu nişte blugi negri şi o cămaşă colorată,pot spune că mă simţeam foarte fericit, dar totodată trist,pentru că nu ştiam dacă o să fiu singurul băiat de acolo sau or să mai vină şi alţi copii de vârsta mea..Aşadar,ajuns acolo,timpul trecea treptat, iar eu aşteptam o minune care într-un final a venit. Era vorba de fata naşiilor.

O fată extrem de frumoasă,mai ceva ca Megan Foxx. Îmi amintesc cu plăcere momentul ăla când o văd în faţă mea,îmbrăcată într-o rochie albă..de parcă ea ar fi mireasă şi “noi”,trebuie să ne distrăm la nuntă noastră..Oi fi fost eu mic,dar şi atunci eram un romantic incurabil şi trebuia să fac ceva că să ies în evidenţă …Nu trecu’ mult timp până să o bag în seama..doar câteva ore..2-3); Muzica începuse, iar toată lumea a ieşit pe ringul de dans. Fiecare ‘îşi arăta talentele ‘ că doar era o nuntă..un tip dansa ca Michael Jackson,altul ca Victor Ponta( la “Dansez pentru tine”), şi o tipă se mişca aşa de bine..până şi Oana Roman o invidia. Aşadar,ajuns pe ringul de dans,pun ochii pe Ellie..Frumos nume,nu ? Da,chiar aşa o chema pe fata respectivă. Încep să mă strecor prin mulţime ca un şerpişor şi mă îndrept uşor către ea. În acel moment o privesc în ochi şi îi spun:

-Bună! Eşti foarte frumoasă! Cum te cheamă?

-Heei! Mulţumesc(se înroşise instant). Ellie mă numesc.Pe tine cum te cheamă?

-Eu mă numesc Edward. Mătuşa mea este mireasă, şi tu ar trebui să fii fata naşilor ei nu?

-Da! Aşa este.

-Vrei să dansăm împreună?

-Bine.

După acest scurt dialog,am început să dansăm şi să “ne rupem în figuri”. Era aşa frumos..Mereu o să ţin minte faza asta..Eu dansăm cu ea şi ai noştri se uitau cu coada ochiului la noi..Probabil se gândeau că peste câţiva ani,cine ştie….:)). Ce-i drept,m-am simţit oarecum stânjenit de faptul că ei se uitau la noi,astfel i-am şoptit lui Ellie să ieşim afară..Bineînţeles că a acceptat şi am fugit împreună să luăm o gură de aer..Toate bune şi frumoase,noi stăteam afară şi flirtam, iar ceilalţi se plictiseau înăuntru..Doamne,vorbeam ce vorbeam şi mă uităm în continuu la ea..Îmi plăcea enorm, şi de aceea am încercat să o sărut..chiar am reuşit! M-am simţit mai fericit că atunci când îmi lua mama ou kinder de la magazin. Un sentiment nou pentru un copilaş de 6 ani..Imediat după ce am făcut acest gest eroic,de Don Juan,am plecat până la masă părinţilor mei să mănânc ceva că doar era nuntă. Mi se făcuse şi foame pe deasupra..Ellie s-a dus şi ea la masă ei,deci nu am lăsat-o singură,staţi linştiţi!  Chiar eram fericit şi mă simţeam foarte special în preajma ei..

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.