Taierea sticlei cu jet de apa by Glassexpert

Tehnologia de taiere a sticlei cu jet de apa oferita de Glassexpert este utilizabila de la sticla plana si oglinda pana la sticla ornamentala si multistrat, astfel incat  taierea sticlei cu jet de apa se poate folosi in aproape orice aplicatie.
Sticla indiferent de grosimea ei sau tipurile diferite de geamuri ce trebuiesc amplasate in diferite spatii, pot fi acum taiate cu precizie, datorita performantelor acestei tehnologii ultramoderne de taiere a sticlei pusa la dispozitie de catre Compania Glassexpert!

Un aspect extrem de important al acestei noi tehnologii este faptul ca prin taierea sticlei cu jet de apa se evita generarea  vibratiilor in sticla, nu se elibereaza caldura si nu raman muchii ascutite in marginea taiata, astfel incat nu sunt necesare alte prelucrari si finisari secundare ale cantului in cazul in care geamul se introduce in rama.
Mai mult decat asta  atat capacitatea utilajului de a realiza decupajele exacte, dorite, precise, cat si viteza cu care se efectueaza acest proces, imbina perfect  timpii de executie.

Tehnologie ultramoderna pentru spatii ultramoderne!

Pe langa tehnologia Gex DigiPrint care ofera oricarui spatiu un aspect ultramodern atat prin continut cat si prin forma si culoare, tehnologia de taiere a sticlei iti ofera posibilitatea de a imprima pe sticla taiata intr-o maniera profesionala diferite imagini sau peisaje preferate!

Aparitia acestei noi tehnologii a fost favorizata de performantele masinii de taiat cu jet de apa au transformat sticla dintr-un material dificil de prelucrat, intr-unul ideal pentru capacitatile utilajului.
Care este secretul taierii sticlei cu jet de apa?
Tăierea cu jet de apa abraziv este una dintre cele mai noi tehnologii neconvenţionale de prelucrare a materialelor.
Pentru prima data jetul de apa a fost utilizat in exploatarea carbunelui, in Europa de Est in  Rusia si in Noua Zeelanda .
Combinatia chimica implica un amestec de apa cu un abraziv, de cele mai multe ori granitul fiind cel mai folosit, este combinata cu capacitatea de a decupa sticla in zona specificata.

Cu toate aceste tehnologii de varf existente, cele mai mici zgarieturi pot genera spargeri sau ciobituri ale zonei decupate.

Cu ajutorul tehnologiei de varf a sistemului de taiere cu jet de apa, perforarea sau decuparea diverselor tipuri de sticla este mult mai facilitata astfel incat orice decupaj sa poate fi efectuat cu mare precizie acest lucru fiind valabil atat in cazul sticlei subtire cat si in cazul sticlei groase.

Fluxul de taiere al sticlei cu grosime de aproximativ 1 mm, admite aplicarea de desene complicate sub orice forma sau dimensiune si poate fi folosit pentru decupaje in interiorul foii de geam pentru cabine de dus sau oglinzi dar in special pentru sticla laminata multistrat.
Este extrem de important de stiut faptul ca jetul de apa care opereaza prin intermediul acestei tehnologii este atat de fin incat este capabil sa produca decupaje extrem de mici, iar aceasta capacitate este data si de presiunea pana la care poate ajunge jetul de apa, adica 90’000 de psi.

Avantajele oferite de aceasta metoda de taiere a sticlei odata cu utilizarea acestei tehnologii ultramoderne sun nenumarate! Dispare riscul zonelor afectate de caldura, dispare praful care pana in aceste timpuri era o problema extrem de mare atat la nivel profesionla cat si pentru sanatate la fel cum erau si gazele toxice sau fumul.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.