cele-mai-bune-farduri-de-la-lancome

Noutăți Lancôme 2021

Lancôme reprezintă primul meu contact cu brandurile de lux, a rămas printre preferate mai ales datorită parfumului Poême, favoritul meu pe care îl am mereu în colecție. De-alungul timpului am experimentat cu diverse produse de îngrijire și make-up și nu îmi amintesc să mă fi dezamăgit vreunul.

 Grandiôse

Am fost deosebit de încântată atunci când am primit aceste produse, voiam să testez în special noul rimel Grandiôse, a cărui formă m-a intrigat încă de când am văzut acest produs pentru prima dată…în plus, a fost promovat în revista ‘Vogue’ din August, ca atare trebuia musai încercat.

Acest mascara facilitează, prin forma sa neobișnuită, aplicarea, iar peria de înaltă precizie îmbracă genele de orice formă într-un negru intens, le acoperă de la rădăcină până la vârfuri chiar pe cele mai scurte și creează un efect de eveantai. Cam acestea sunt informațiile pe care le-am citit și care m-au făcut curioasă în legătură cu acest produs.

Totuși, după ce l-am încercat, nu pot spune că este extraordinar. Forma interesantă mă cam încurcă, de multe ori mi-am introdus rimelul în ochi; peria este într-adevăr specială și aplică produs pe fiecare fir, însă pe mine nu mă avantajează neaparăt fiindcă nu le alungește și nici nu le arcuiește foarte mult; despre efectul de evantai nu mă pot pronunța, la mine nu am observat acest lucru.

Ce îmi place la acest mascara este textura foarte neagră și foarte cremoasă care nu agresează ochii; rezistă întreaga zi și nu curge absolut deloc, în plus se curăță ușor de pe gene și acestea rămân suple și lucioase după demachiere…ca atare, formula îmbunătățită cu extract din celule de trandafir are efect. Cred că este un produs perfect pentru persoanele cu gene lungi și arcuite. Prețul este de proximativ 31,00€/ 10ml, valabilitatea este de 6 luni.

lancome-farduri

 Ombre Hypnôse – Gris Erika

Printre noile farduri de pleoape care au apărut în această toamnă, este și nuanța ‘Gris Erika’ din gama Ombre Hypnôse. M-a fascinat încă de la început această culoare, ador gri-ul pe pleoape, iar acesta este special fiindcă are câteodată tonuri de verde sau gri petrol, depinde de lumină. Este minunat!

În plus formula este foarte pe placul meu, nu este cremoasă însă poate fi aplicată și ‘blenduită’ foarte ușor. Rezistă toată ziua fără să se adune și este un fard ce se pretează în orice moment al zilei singur sau în combinație cu alte nuanțe. Prețul este de aproximativ 26,00€/ 2.5g.

 Rouge In Love – Rouge St Honoré

Cel de-al treilea produs este rujul de buze în nuanța ‘Rouge St Honoré’ din gama Rouge IN LOVE. Este vorba despre un roșu intens cu tonuri portocalii extraordinar de pigmentat și foarte hidratant; rezistă mult pe buze, nu chiar 6 ore (cât susține Lancôme) însă te poți baza pe el dacă ieși în oraș…chiar dacă nu e rezistent la transfer, culoarea se estompează încet de pe buze fără ca acestea să aibe un aspect neîngrijit. Produsul are un parfum foarte plăcut și este confortabil. Prețul este în jur de 26,00€/ 3.4g.

 Ce părere aveți despre aceste produse? Ați încercat câte ceva dintre cele prezentate?

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.