“Play It Rock” de la Playboy

Parfumul “Play It Rock” de la Playboy

Aparent, cei de la Playboy nu s-au oprit la ultima trilogie de parfumuri “Play it”, care includea “Play It Sexy”, ”Play It Lovely” si “Play It Spicy”. “Play it Rock” este un nou parfum, care este construit pe acelasi concept pe care se bazeaza cele trei parfumuri mentionate anterior.

Despre “Play It Rock” de la Playboy

“Play It Rock” de la PlayboyIn sticla: Citrice si fructe. De fapt, o aroma de multe fructe, cu un pic de vanilie.

La aplicare: Citrice la inceput, mai degraba evident si dur la inceput, si ma face sa cred ca de aici vine si partea cu ”rock”. Aceasta aroma este schimbata rapid, totusi, si sunt untrodus unei etape care ma face sa ma gandesc la mere si fructe de padure, combinate cu briose. Aroma de fructe este linistita putin de un miros generic, dar bland si care aduce aminte de flori. Pe masura ce parfumul avanseaza, ajunge si aroma de vanilie, facand ca acest parfum sa miroase din ce in ce mai mult a briose. Nu este nimic gresit in aceasta privinta. Parfumul este mai degraba bland in aceasta etapa si nu te pocneste cu dulceata sa. Este, de fapt, destul de decent cand se ajunge in aceaasta etapa. Nu este unic, dar merita purtat dupa deschidere.

Eu am cumparat acest parfum de la Elefant pentru prima data. Chiar daca nu este o parfumerie clasica si daca unii isi pun semne de intrebare, pot sa zic ca ma fost multumita.

Cand a aparut Play It Rock?

Extra: Acest parfum a fost scos pe piata in anul 2011. Nu sunt sigura unde vor cei de la Playboy sa ajunga cu aceasta linie de parfumuri. O parte din mine se intreaba daca o sa mai scoata pe piata doua parfumuri Play it sau daca o sa se opreasca aici. Sper doar sa devina putin mai creativi pe viitor.

Design: Designul este, in principiu, acelasi ca si la celelalte parfumuri Play it, cu o sticla rotunda si cu un capac care reprezinta celebrul Iepuras de la Playboy. Parfumul “Play it rock” se diferentiaza de celelalte parfumuri prin capacul sau rosu, spre deosebire de capacele negre de la celelealte parfumuri de la Playboy si nu are bijuteria mica de pe capac.

Familia de parfumuri: Fruity Oriental

Note: portocale rosii, mere, flori de portocale, sofran, plumeria, floarea pasiunii, abanos, paciuli, fasole tonka

Parfumul “Play It Rock” nu face rau ceea ce este menit sa faca. Nu este entuziasmant, dar este un parfum bun si competent pentru o audienta mai tanara sau pentru cineva care vor doresc o aroma draguta de fructe care sa nu fie prea puternica. Cu siguranta, daca vrei ceva usor si dulce, iti poti lua versiunea de spray de corp a acestui parfum.

One thought on “Parfumul “Play It Rock” de la Playboy

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.