Storcator electric pentru citrice

Storcator electric pentru citrice, un aparat pe care il vei aprecia

O bucatarie complet echipata este una care are aparate pentru fiecare necesitate. Si aici nu discutam doar despre niste aparate mecanice, clasice si destul de invechite, ci de unele moderne si electrice, care isi vor face treaba mai repede si mai eficient. Nu toate sunt premium, asa ca unele sunt chiar usor de cumparat. In plus, cum ele costa mai putin, le poti cumpara chiar si atunci cand au o utilitate mai limitata, dar care tie iti este necesara.

Un astfel de produs este storcatorul electric de citrice despre care vom discuta. Poate ca nu e el la fel de avansat ca un blender, dar daca vrei sa iti inlocuiesti vechiul model manual, nu strica sa arunci o privire.

Despre storcatorul electric

Daca ai avut un aparat manual de stoarcere a citricilor, stii sigur despre ceea ce vorbesc. Si chiar daca nu s-a intamplat, sigur ai vazut cateva prin magazine (ele se mai gasesc si acum si sunt extrem de ieftine). Practic, sunt niste cani din plastic al caror capac este prevazut cu un con pentru stoarcere. Procesul nu e dificil si in functie de cat de bun e fructul iti poate iesi o cantitate decenta de suc.

Totusi, acest aparat vine sa imbunatateasca fiecare aspect despre care am vorbit anterior. In primul rand, nu mai avem un dispozitiv din pastic, ci unul din metal. Acesta este mai rezistent si arata mult mai profi. De fapt, design-ul, chiar daca este in mare parte acelasi, beneficiaza si de pe urma alegerii culorilor. Avem rosu si negru, doua culori care merg bine impreuna si care in general imbunatatesc aspectul unui aparat.

Storcator electric pentru citrice

Dar cea mai importanta schimbare este insa prezenta motorului electric iar acesta va face toate treaba in locul tau. Acum nu mai este nevoie sa te chinui sa storci manual, trebuind doar sa pozitionezi fructul pe con si sa pornesti aparatul. Cablul de alimentare este unul acceptabil de lung, asa ca il vei putea folosi si mai departe de priza. Cana are o capacitate de 500 ml, deci va trebui sa storci vreo cateva portocale pana sa o umpli.

Exista si un dezavantaj si probabil ca este unul evident. Un astfel de aparat te ajuta sa storci doar citrice. In comparatie cu un blender are o utilitate mult mai redusa. Dar nu toata lumea are nevoie de un blender si cu siguranta vor exista destul de mult de persoane care se vor multumi doar cu sucul de citrice, pentru ca doar acesta le place. Practic, aparatul este pentru ei.

Concluzii

Fara a fi un aparat iesit din comun, acesta ramane unul destul de bun. In plus, pretul este acceptabil, lucru care e intotdeauna un plus binevenit. Asadar, daca iti place sucul de portocale sau vrei sa iti prepari mai usor limonada, un astfel de storcator e necesar. Arata si destul de bine si e usor de folosit, deci are multe plusuri.

Pro

  • Usor de folosit
  • Raport calitate pret foarte bun
  • Arata bine, in special datorita culorilor
Contra
  1. Utilitate relativ limitata

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.