Philips Viva Collection HR7761

Philips Viva Collection HR7761/00 in bucatarie

Aducerea unui robot de bucatarie in cadrul locuintei sau bucatariei voastre poate fi privit cu scepticism la inceput insa cu siguranta dupa utilizarea sa veti avea o parere cu totul diferita si asta pentru ca poate fi un mare plus pentru voi si pentru activitatea voastra culinara. Un robot de bucatarie are rolul de a va ajuta atat sa castigati mai mult timp pentru voi cat si de a va usura munca reducand efortul pe care trebuie sa il faceti. Daca vorbim despre un model Philips Viva Collection HR7761/00 putem sa vorbim despre multe lucruri pe care le poate face pentru voi.

Philips Viva Collection HR7761

Philips Viva Collection HR7761/00 pentru bucataria potrivita

Daca pentru alte modele ceea ce va detrermina sa faceti un pas inapoi era pretul de achizitie in ceea ce priveste acest model partea de pret este una placuta si prietenoasa pentru voi si nu numai. Putem sa vorbim despre Philips Viva Collection HR7761/00 din perspectiva pretului ca si cum va ofera un raport al acestuia cu calitatea si eficienta foarte bun. Pentru a vedea ceea ce il face insa sa fie un plus pentru voi sau benefic pentru voi trebuie sa il intoarcem si sa il analizam din toate punctele de vedere. Primul punct este cel al designului si gabaritului pe care Philips Viva Collection HR7761/00 il are fiind vorba despre un design relative clasic dar despre o dimensiune de 210 mm in latime, 210 mm in adancime si de 368 mm in inaltime.

Daca asezarea pe blat tine de dimensiunea sa asezarea intr-un dulap poate tine si de caracteristicile accesoriilor cu care Philips Viva Collection HR7761/00 este prevazut. Veti avea pentru inceput un bol si al carui capacitate este una de 1.5l  insa intrucat veti putea sa utilizati prin intermediul acestui robot de bucatarie si un blender capacitatea acestuia esta una de 1l. Tot ca si plus pentru voi sau ca si modalitate de utilizare a acestui model veti avea ceea ce reprezinta obtinerea unui aluat si veti avea posibilitatea de a framanta pana la 500g.

In ceea ce priveste posibilitatile de utilizare ale Philips Viva Collection HR7761/00 primul element este puterea de 750W pe care o detine si care poate fi utilizata prin intermediul uneia dintre cele doua trepte de putere sau a celei puls. Ca si numar de functii disponibile acest model de robot de bucatarie va pune la dispozitie un numar de 28 si intre care pe langa cele mentionate se afla si o functie de rasnita. Gama de functii se leaga si de gama de accesorii si veti avea cel pentru framantat, veti avea un disc de taiere sau un chopper. La fel de benefice vor fi si discurile de felierem de granulare sau de radere dar si cutitul universal insa fiind un model de incredere si cu o utilizare sigura si de lunga durata materialul din care sunt realizate cutitele este inoxul. Faptul ca veti putea gati mai usor poate fi legat si de curatenia mai usoara si asta pentru ca este un robot compatibil cu masina de spalat vase.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.