pizza-gustoasa-cadru-excelent

O pizza gustoasă, un cadru excelent. Cea mai gustoasă pizza

Timișoara este orașul meu de suflet! Aici mi-am petrecut o foarte frumoasă parte din viața mea și de fiecare dată când îl revăd, am emoții. Nu mai locuiesc în România, iar când revin în țara natală, mă simt în vacanță și văd totul cu alți ochi. Observ imediat schimbările de orice natură, chiar și cele mai subtile. Pe langa spaghetele delicioase pe care le gasesti aici, pizza este una din preferatele mele.

Îmi place să descopăr, printre altele, ce s-a construit, ce localuri au mai apărut, pe unde circulă prietenii mei, care este pulsul. De la ultima vizită în Timișoara, a trecut un an și abia am așteptat să ma plimb pe străzile mele preferate, să pierd ore pe la Cărturești, să verific dacă unele magazine pe care le frecventam, mai există…bineînțeles că voiam în Piața Unirii și am fost pe de-o parte tristă când am văzut lucrările complexe care se desfășoară în zona aceea, pe de altă parte, însă, abia aștept să văd cum va arăta când totul va fi gata…sunt convinsă că va fi minunat.

Întâlnirile cu prietenii fac parte dintre clipele cele mai importante pe care le petrec în țară, și încerc de fiecare dată să îi revăd pe toți cei care îmi sunt aproape…de data aceasta a fost cam scurt și nu am avut timpul pe care l-aș fi vrut, dar e bine și așa, trebuie să fiu recunoscătoare.

pizza-gustoasa

Bastionul din Timișoara mi se pare foarte frumos și am dat o raită prin zonă ca să vedem ce terase există (ultima dată când l-am văzut, era proaspăt renovat însă pustiu). La sugestia unor prieteni, am luat prânzul într-un restaurant italienesc, ce nu s-a deschis de mult. Am fost puțin sceptici la început, fiindcă de ani de zile mergem la o anume pizzerie și eram convinși că nimeni și nimic nu o egalează pe aceasta din urmă. Însă ne-am înșelat, ne-a plăcut locația, mesele de afară arătau așa drăguț, încât ne-am așezat cu plăcere.

Atenția pentru detalii ne-a încântat: de la servirea promptă și corectă, până la ordinea și curățenia impecabile, ne-a plăcut tot ce era în jurul nostru…inclusiv forma paharelor, tacâmurilor, suporturilor de șervețele. Cu toții am optat pentru pizza, care este deosebită față de ceea ce găsim în restul restaurantelor cu specific italienesc din oraș. Servită pe un tocător, este delicioasă, fină și ușoară. Ingredientele sunt proaspete și pline de culoare. Cred că este un local ideal pentru orice moment al zilei, păcat că nu am mai avut timp pentru o cină…sunt convinsă că ne-ar fi plăcut să stăm seară la acea terasă cu un pahar de vin în față.

În concluzie, vă recomand cu mare plăcere acest local, se numește Core ‘e Napoli, pe site-ul lor gasiți toate informațiile necesare, iar dacă doriți, îi puteți urmări și pe Facebook.

 Voi ce părere aveți despre Timișoara? Dacă locuiți în acest oraș, ce localuri îmi recomandați?

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.