prezervativul

Prezervativul – informatii utile

Prezervativul este o metoda de protectie impotriva aparitiei unei sarcini nedorite, dar si impotriva bolilor cu transmitere sexuala. Acesta este folosit din cele mai vechi timpuri pentru protectia impotriva bolilor ce se pot transmite in timpul actului sexual, in special. Insa, chiar daca pare usoara alegerea si utilizarea acestora, nu este chiar asa. Trebuie avute in vedere mai multe aspecte inainte de a merge sa il cumparati.

Chiar daca oferta pe piata este tentanta, nu este chiar asa. Trebuie sa acordati importanta destul de mare utilizarii acestie metode de protectie. Atat din punct de vedere al sanatatii dumneavoastra, cat si in vederea unei sarcini nedorita. Este un aspect important ce trebuie tratat cu seriozitate, chiar daca este ceva mai greu.prezervativul

Pentru ca partenera sa se bucure de actul sexual, este necesar sa luati in calcul si necesitatile acesteia. Astfel, este important de stiut si faptul ca ati face un mare bine daca ati lua modele ultrafine.

Aspecte de care trebuie tinut cont pentru ca utilizarea prezervativului sa confere protectie

In primul rand, pentru o protectie crescuta este necesar ca acesta sa fie confectionat dintr-un material rezistent. Un exemplu de material din care ar trebui sa fie realizat un prezervativ rezistent este latexul. Acesta actioneaza ca o bariera impotriva bacteriilor, protejeaza de bolile cu transmitere sexuala si va feresc de o sarcina nedorita.

Alt tip de prezervativ care ofera o protectie destul de buna este cel realizat din membrana intestinala a mieilor. Acesta are o eficienta mai scazuta in  vederea protectiei importiva bolilor cu transmitere sexuala. Cu toate acestea, este o metoda ce impiedica fertilizarea ovarului.

Chair daca este tentant, este indicat ca prezervativele sa nu aiba arome. Acestea nu fac decat sa favorizeze aparitia si dezvoltarea bacteriilor. Avand in vedere faptul ca exista si persoane care dezvolta alergii atunci cand folosesc prezervative, este indicat sa foloseasca acele prezervative care sunt fabricate din poliuretan. Acestea au o eficienta sporita daca sunt folosite asa cum trebuie. Asadar, este important, intai de toate, ca persoana care foloseste o astfel de metoda contraceptiva sa fie informata cat se poate de bine inainte de a-l utiliza.

Un sfat recomandat pentru a avea grija ca prezervativul sa nu se rupa este sa folositi lubrifianti pe baza de apa si nu pe baza de ulei. Necesar de spus despre aceasta metoda contraceptiva este faptul ca trebuie pastrat asa cum trebuie. Mai exact, locul unde te-ai hotarat sa il pastrezi nu trebuie sa aiba temperaturi ridicate. Nu trebuie tinut la caldura intrucat acesta va afecta latexul si se va putea rupe in orice moment. De asemenea, este total interzis ca acesta sa fie pastrat in genti.

Pe de alta parte, cand vine vorba de utilizarea sa, acesta nu trebuie desfacut cu dintii, intrucat se va rupe. Astfel, este recomandat ca aceasta sa fie rupt cu degetele. Mai mult decat atat, un lucru foarte important de care trebuie tinut cont este necesar ca acesta sa nu fie expirat. Astfel, verificati de fiecare data inainte sa il utilizati. Va va ajuta nespus de mult.

Asadar, bucurati-va de momentele frumoase impreuna cu partenera, insa, dupa ce v-ati convins ca totul este in regula. Mai multe despre acest subiect gasiti pe pagina web https://blackbeauty.ro/intrebari-frecvente-prezervative/

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.