televizoare

Alege televizorul care ti se potriveste

Exista destul de multe situatii cand, televizorul cel vechi ni se strica, si cum fara televizor nu putem sta, trebuie neaparat sa ne achizitionam de urgenta unul. Iar daca tot facem asta, trebuie sa stim cate ceva despre televizoarele nou aparute pe piata din tara noastra. Caci presupun ca daca tot suntem nevoiti sa facem acest pas, macar sa ne achizitionam un televizor mult mai performant decat cel anterior. Iar pentru asta nu trebuie sa mergem in magazinele care se ocupa cu comercializarea de televizoare si sa pierdem timp citind lista de specificatii ale acestora, pentru ca in primul rand asta ne- ar ocupa mult timp si mai mult decat atat, exista destul de multe voci care spun ca aceasta lista de specificatii prezenta pentru fiecare televizor nu reprezinta decat o metoda de marketing.

televizoare

Tocmai din motivele enumerate putin mai sus este neaparat necesar sa invatam cateva lucruri despre ceea ce poate sta la bazele performantelor unui televizor. Iar acest lucru il putem face cu ajutorul internetului, deoarece in mediul online exista destul de multe site- uri si forum- uri, care ne pot ajuta sa ne dam seama de fapt despre ceea ce conteaza cu adevarat la un televizor. Si spun acest lucru deoarece chiar eu personal am vazut pe foaia de specificatii a unor televizoare prezente pe piata, rezolutii inimaginabile, care in realitate nici macar nu exista.

Desigur, inainte sa facem asta trebuie sa stim ce fel de televizor ne dorim, iar aici putem alege intre LED, LCD si Smart TV. Fiecare dintre aceste tipuri de televizoare prezente chiar si pe piata din tara noastra ofera atat avantaje, cat si dezavantaje, pentru ca inca nu s- a fabricat televizorul perfect. Desigur, exista lucruri in cazul televizoarelor, pe care numai cei care cunosc cate ceva despre acestea le pot observa. Insa acestea nu sunt atat de importante, iar cand spun asta ma refer la faptul ca, ele nu ar trebui sa influenteze decizia cuiva.

Dintre LCD, LED si Smart TV, cele mai ieftine sunt inca LCD- urile. Iar acest aspect fac din asta un motiv ca cei mai multi oameni sa opteze pentru cumpararea LCD- urilor, chiar daca acestia si- ar dori poate un Smart TV sau un LED. Intr- adevar, despre LCD- uri nu se poate spune ca sunt televizoare de o calitate proasta, insa in niciun caz ele nu se pot ridica la nivelul unui Smart TV, mai ales atunci cand vine vorba despre un Smart TV dotat cu o tehnologie HD Ultra 4K. Asa ca, depinde de fiecare dintre dumneavoastra ce televizor doriti sa achizitionati, insa este indicat sa tineti cont, de cateva dintre aspectele precizate mai sus, pentru ca alegerea dumneavoastra sa fie una rentabila.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.