Review Beko WMY81483LMB1

Review Beko WMY81483LMB1

Review Beko WMY81483LMB1

Cu cat familie ta este este mai mare, cu atat merita sa investesti ceva mai mult intr-o masina de spalat. Si acest lucru este valabil nu pentru ca modelele mai ieftine nu ar fi bune (ba chiar dimpotriva), ci pentru ca o masina care costa ceva mai mult este de regula si una mai mare. Pentru o familie de patru persoane, una de 8 kg ar fi mai mult decat suficienta. Beko WMY81483LMB1 (vezi AICI cel mai bun pret) este  masina de spalat potrivita pentru o astfel de familie. Este un model peste medie ca marime, dar si ca functii si tehnologie. Poate ca nu se deosebeste de altele ca si design, dar in cele din urma, aduce lucruri in plus exact acolo unde trebuie sa o faca.

Despre Beko WMY81483LMB1

Masina de spalat nu este una slim, avand un design normal si dimensiuni ceva mai mari. Asta nu inseamna  ca este imensa sau ca va ocupa foarte multe spatiu. Nu este insa una pentru cei care sufera cu adevarat de lipsa de loc in casa, ci mai mult pentru familii. Cele 8 kilograme sunt de ajuns pentru a spala lejer pentru patru persoane, poate chiar pentru mai multe, daca esti dispus sa ii dai drumul mai des.

Ca design efectiv, aceasta nu prezinta prea multe lucruri deosebite, dar arata destul de modern pentru a te convinge. Este alba, cam ca oricare alt model din clasa ei de pret, are un afisaj electronic ok, suficient de mare si de clar si o cuva neagra. Chiar daca arata ca multe alte masini de spalat, Beko WMY81483LMB1 ramane o prezenta eleganta in orice camera vrei sa o montezi.

Toate programele normale sunt la dispozitia ta

Este dificil sa faci diferenta intre masini de spalat doar pe baza programelor disponibile. In ziua de astazi, cam toate cele pe care le poti gasi pe piata la preturi normale au fix aceleasi programe, cu una sau doua diferente, dar de regula acestea sunt minore.

Beko WMY81483LMB1 are 16 programe si majoritatea sunt unele clasice. Avem programe pentru materiale diverse (bumbac, lana, sintetice, colorate, haine negre), pentru protectie suplimentara (hygene 20, care spala la o temperatura scazuta), programe care variaza caracteristicile de viteza si temperatura, programe scurte sau unele pentru spalare manuala.

Niciunul nu este cu adevarat iesit din comun, dar in functie de necesitati, toate pot sa fie utile. Apoi, poti regla si cantitatea de apa, centrifugarea si temperatura, in functie de materiale. Nu toate programele vor spala toate cele 8 kilograme, acest lucru depinzand si de cat de sensibile sunt materialele si care sunt setarile ideale pentru acestea.

Masina are si functii de programare intarziata si unele pentru copii (care blocheaza usa si butoanele in timpul spalarii). De asemenea, nivelul de zgomot este unul destul de redus. Nu discutam despre un aparat care nu scoate niciun sunet, ci despre unul care este suportabil chiar si atunci cand functioneaza intr-o camera apropiata de cea in care stai.

Motorul inverter face toti banii

Beko WMY81483LMB1 beneficiaza totusi de o tehnologie mai speciala, aceea fiind motorul de tip inverter pe care il foloseste. Asta inseamna ca nivelul de zgomot este mai redus (lucru pe care l-am precizat si mai sus), dar si mai important, ca masina de spalat ajunge sa aiba un consum de energie mai mic.

Clasa energetica este A+++, si cum vorbim despre un model ceva mai mare, acest lucru ajunge sa conteze destul de mult.  Beko WMY81483LMB1 nu consuma nici 200 kw pe an, ceea ce e destul de putin, desi e normal sa conteze si cat o folosesti. Apoi, nici apa nu consuma prea multa, un alt avantaj de care ar trebuie sa tii cont.

Concluzii

Am vazut si cateva voci care spuneu ca Beko WMY81483LMB1 este o masina de spalat premium. Nu m-as avanta pana acolo. Acesta este un model bun, dar nu are nici tehnologiile si nici pretul care sa afirme cu tarie ca e premium. Daca ai familie si copii, este o masina de spalat foarte buna pentru tine. Iti ofera toate programele necesare (desi nici nu stiu daca le vei folosi pe toate), arata ok si consuma putin. Are un motor de calitate premium, dar asta nu face tot modelul sa fie unul superior. Deci, cu o firma cunoscuta in spate si cu niste caracteristici atractive, masina merita. Are si pretul potrivit si in mod cert nu va reprezenta o povara financiara pentru nimeni. Un review Beko WMY81483LMB1 mai detaliat gasiti pe siteul msr-review.ro.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.