BluEvolution 92

Ce este BluEvolution 92

Daca iti construiesti o casa si ai ajuns in etapa in care alegi ferestrele sau vrei sa le schimbi pe cele vechi si consulti un catalog al unei firme de geamuri, o sa gasesti cu siguranta printre optiuni si denumirea de BluEvolution 92. In cele ce urmeaza vei afla ce inseamna aceasta si care sunt beneficiile sale.

BluEvolution 92 este un sistem de tamplarie PVC cu un profil de adancime de 92 mm si 6 camere de izolare. Tehnologia este dezvoltata destul de recent, reprezentand un upgrade considerabil fata de cea clasica. BluEvolution este varful de calitate in materie de tamplarie pentru termopan in momentul actual, depasind cu usurinta rezultatele oferite de celelalte tipuri de tamplarie. Cu alte cuvinte, tehnologia este un fel de Apple al pietei de ferestre. Dezvoltata pe piata germana, nu este de mirare ca tehnologia este gandita in cel mai mic detaliu pentru a oferi beneficii maxime.

Tamplaria BluEvolution este caracterizata in principal de posibilitatea extinsa de personalizare, durata foarte lunga de viata, contributia mare adusa la nivel de izolare si profilul ecologic ridicat.

BluEvolution 92 – o investitie sigura

Ferestrele se schimba destul de rar, fiind necesar ca alegerea acestora sa se faca inteligent. Ferestrele ofera protectie fata de exterior si ocupa suprafete destul de mari, ceea ce necesita ca schimbarea lor sa se faca mai rar. Nu este deloc placut sa fie nevoie sa scoti ferestrele si sa schimbi. Ferestrele din termopan cu tamplarie PVC au in general o rezistenta mare, dar in cazul sistemului BluEvolution 92 lucrurile merg atat de departe pana la asigurarea unei durate de viata de 50 de ani. Ferestrele din termopan cu tamplarie PVC mai prezinta avantajul de a se monta usor, asa ca timpul este redus, iar procesul nu atrage neplaceri extinse.

Odata montate, ferestrele cu BluEvolution 92 ofera o izolare termica superioara, care reduce la minimum pierderile de caldura si sustine in acelasi timp economisirea de energie. BluEvolution 92 suplimenteaza factorul izolator al geamului termopan, reprezentand o completare excelenta pe linia tamplariei. In acelasi timp, protectia fata de zgomotul exterior este si ea crescuta, ajungand chiar si pana la 47 dB.

Ferestrele reprezinta totusi mai mult decat o protectie fata de exterior, influentand in mod direct felul in care arata fatada locuintei . BluEvolution 92 este un sistem care accepta o gama larga de culori si forme, putand fi adaptat la diverse designuri.

Sistemul poate fi folosit atat pentru ferestrelele de camera, cat si pentru cele de balcon sau mansarda. De asemenea, sistemul poate fi folosit si pentru usi de interior sau de exterior, cu alte cuvinte putand optimiza toate iesirile locuintei.

 

In plus, ramele din PVC BluEvolution 92 pot fi complet reciclate, ceea ce inseamna ca nu sunt daunatoare mediului inconjurator.

BluEvolution 92 este dovada faptului ca tehnologia avanseaza in toate domeniile, atingand nivele la care nu ne-am fi gandit in urma cu cativa ani. Ferestrele care integreaza acest sistem au o calitate extrem de ridicata si fac parte din categoria premium. Tehnologia creste considerabil durata de viata, capacitatea de izolare si nivelul de economisire, fiind o investitie foarte inteligenta.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.