sublimage-chanel-sfaturi-pareri

Crema pentru față cu textură universală din gama Sublimage de la Chanel – Păreri și Sfaturi

După cum probabil știți, Sublimage este cea mai luxoasă gamă de îngrijire a pielii concepută de Chanel.

Pentru crearea formulei, Chanel folosește o anumită varietate de vanilie – care se numește Planifolia – și recoltează aproximativ 3800 de asemenea plante în perioada aprilie-mai într-o fermă viabilă aflată în Madagascar.

Orhideele de vanilie sunt polenizate manual, prin metode tradiționale transmise din mamă în fiică. Păstăile sunt apoi trimise în laboratoarele Chanel aflate lângă Paris unde se face extracția. Procesul se numește polifracționare și presupune crearea de activi cosmetici ultra-puri.

Rezultatele acestui proces (patentat de către Chanel) se numesc Éphémères de Planifolia care urmează a fi combinate împreună cu uleiul de Camelia, cel de Jojoba și cu untul de Shea. Din acest amestec rezultă o poțiune luxoasă.

Vanilia Planifolia are următoarele efecte asupra tenului:

  • Hidratează;
  • Iluminează;
  • Oferă fermitate;
  • Corectează petele pigmentare;
  • Estompează porii.

În iarna ce tocmai a trecut, pentru a sărbători 10 ani de Sublimage, Chanel a lansat încă două versiuni ale cremei originale: Texture Fine (cu o formulă lejeră) și Texture Suprême (cu o formulă bogată). Gama include de asemenea: demachiant, tonifiant, cremă pentru conturul ochilor, esență, elixir și mască.

Eu am primit la lansare un ‘press sample’ din crema cu textură universală și după o scurtă ezitare (deoarece prima experiență cu această cremă nu a fost una foarte roz) am decis să o încerc, fiindcă la 37 de ani, tenul meu are nevoie de ceva mai consistent, în special atunci când afară e frig.

sublimage-chanel

Crema cu textură universală din gama Sublimage de la Chanel

Are o textură ușoară și un parfum discret de vanilie. Se absoarbe repede și complet; nu lasă peliculă uleioasă sau lipicioasă. Hidratează și netezește în profunzime, micșorează porii și are un efect ‘dewy’ minunat.

Este foarte confortabilă și reprezintă o excelentă bază de machiaj. Împrospătează excelent și face inutilă utilizarea în prealabil a unui ser.

Este un produs foarte complex ce oferă tenului doza perfectă de hidratare pe tot parcursul zilei, fără a încărca zona mea T. Pielea are un aspect îmbunătățit încă de la primele utilizări, este mai fermă și mai densă.

În concluzie

Cred că reprezintă crema perfectă pentru persoanele peste 30 de ani care au tenul mixt sau uscat. Este un produs eficient și oferă la fiecare aplicare o experiență luxoasă. Este o cremă cu efecte complexe ce rezolvă un spectru larg de nevoi ale tenului.

Totuși există 2 chestii care mă deranjează:

  • m-aș aștepta la un ambalaj ‘air-free’ având în vedere prețul produsului;
  • sunt dezamăgită de faptul că are parabeni printre ingrediente.

Preț: 310€/ 50ml.

 Ce părere aveți despre gama Sublimage de la Chanel?

Ați încercat deja vreun produs al acestei game? Care este crema voastră preferată pentru ten?

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.