cele-mai-noi-trenduri-de-make-up

Trenduri în make-up pentru anul aceasta

Când vine vorba de frumusețe, cea naturală este mereu apreciată-însă la fel de apreciată este şi puțină culoare pe chipul nostru. Din fericire, în această primăvară avem disponibile ambele variante. Se poartă machiajul de ochi în tonuri de verde şi albastru ; sunt în vogă buzele naturale dar şi rujurile în culori tari ; sprâncenele şi genele accentuate sunt un must-have mai ales dacă echilibrăm machiajul cu un eyeliner. Avem deci la dispoziție un amestec de puternic versus subtil şi putem să ne jucăm cu trăsăturile asupra cărora dorim să atragem atenția, aplicând ori puțină culoare, ori accentuând cu fard strălucitor, în timp ce restul tenului rămâne neutru.

Accentele roşii : inițial se părea că în primăvara aceasta se vor purta buzele în culori pale, dar culorile roşii s-au impus cu putere. Se poartă nuanțe de la pink, roşu clasic şi până la bordo.

Eyeliner în full effect : încă de anul trecut când a apărut trendul ‘ochii de pisică’, eyelinerul a devenit esențial. Se poartă machiajul retro dar şi cel puțin întins, care lasă impresia că ne-am şters la ochi uitând că suntem fardate. 

Genele luxuriante : este timpul să ne amuzăm cu genele noastre în acest sezon ! Se poartă genele încărcate de rimel sau cele superarcuite, genele care creează imaginea de chic sau cele care sunt accentuate de un creion alb şi de lac de unghii în aceeaşi culoare.

Sprâncenele curajoase : sprâncenele accentuate au ramas puternic pe pozitie. Pentru a le crea, iată un sfat de la profesionişti : pieptănăm sprâncenele în jos pentru a descoperi forma lor naturală, umplem locurile goale cu un creion şi în final egalizăm contururile acestora.

Nuanțe de verde şi albastru : sezonul acesta observăm influențe mediteraneene în make-up. Se poartă tonuri de turcoaz, verde jad şi verde pal. Machiajele nu sunt foarte sălbatice sau extreme şi deci se pot purta în timpul zilei. Sunt în vogă printre altele eyelinerul verde şi fardul de ochi în culoarea safirului aplicat la baza pleoapelor.

Pielea strălucitoare : tenul proaspăt şi natural este perfect în sezonul acesta. Putem încerca să folosim o bază de machiaj care reflectă lumina, accentuând apoi cu un fard iluminator punctele înalte ale feței.

trenduri-make-up

Machiajul în stil aripi de fluture

Pleoapele care arată ca aripile fluturilor, constituie tendința în machiajul din iarna aceasta. Cum îl obținem? Creăm un smoky negru pe toata pleoapa superioară iar apoi estompăm cu un fard gri sau maro aplicat cu pensula subțire.

Iluminăm colțul interior al ochiului depunând cu ajutorul pensulei o mica urmă de fard cu reflexe aurii. Depunem fard verde în mijlocul pleoapei superioare şi fard mov în urcare dinspre colțul interior al ochiului şi până sub sprâncene.

Aplicăm un mascara negru pentru a contura genele. Lăsăm buzele naturale sau le machiem cu un ruj ‘nude’.

A se face : Lăsăm tenul foarte natural aplicând o bază pentru machiaj şi o pudră. Dăm curs imaginației : verde împreuna cu mov sunt o bună combinație, însă puteți de asemenea folosi verde împreuna cu oranj, albastru sau galben.

Fardul de pleoape Le Prisme yeux Acoustic Quatour de la Givenchy

Preț informativ: 52,00€

Fardul de pleoape Pure Color Gelée Poudrée de la Estée Lauder, nuanța Cyber Teal

Preț informativ: 25,24€

Fardul de pleoape Color Riche Les Ombres de la L’Oreal Paris, nuanța Disco Smoking

Preț informativ: 13,99€

Rujul de la M.A.C.

Preț informativ: 18,00€

Fardul de ochi Ombre Hypnôse de la Lancôme, nuanța Bleu de France

Preț informativ: 25,50€

Dermatograful Khol Kajal Queen Attitude de la Bourjois

Preț informativ: 9,99€

Fardul Ombre Minérale de la Clarins, nuanța Vibrant Violet

Preț informativ: 19,00€

Fardul de pleoape Palette Neo Classic de la Giorgio Armani Cosmetics, nuanța Neo Black

Preț informativ: 72,00€

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.