manichiura-de-valentine's-day

Manichiură de Valentine’s Day

O urmăresc pe Petra de multă vreme și o admir pentru talentul ei. Cu toate că nu sunt fan nail art, ea are un bun gust și o imaginație care mă fascinează. Am rugat-o să se gândescă la o manichiură deosebită de Valentine’s Day și am invitat-o să realizeze un guest post pentru ambele mele bloguri.

Textul de aici este tradus de mine, însă dacă doriți să citiți articolul în original, puteți să mergeți pe celălalt site. Aștept ca întotdeauna feedbackul vostru!

Sfaturi pentru Manichiura de Valentine’s Day

Fiecare sărbătoare are o manichiură tipică iar cea dedicată zilei îndrăgostiților este caracterizată, de regula, prin inimioare simpatice în nuanțe de roșu sau roz. Pentru persoanele care vor să păstreze tradiția însă nu sunt amatoare de prea mari “dulcegării”, vă prezint azi o alternativă.

În cinstea acestei zile speciale am încercat o manichiură sofisticată, totuși deloc frivolă. Am început cu o nuanță de nude care, în opinia mea, arată întotdeauna elegant.

Acest lac se numește Field Fox de la CND Vinylux. Am aplicat două straturi din această ojă care are o textură excelentă.

cum-ne-machiem-de-ziua-indragostitilor

Peste baza neutră am realizat un degrade combinând A-England Princess Tears, o nuanță de mov lavandă, și Ninja Polish Passion Shift, un lac holografic și multicromatic care își schimbă culoarea de la violet la albastru.

Pentru acelea dintre voi care încă nu ați încercat tehnica degrade, iată cum procedați: alegeți lacurile pe care doriți să le combinați și le aplicați unul lângă cealălalt pe un burețel (poate fi un burețel pentru machiat sau unul de baie).

Apoi atingeți ușor buretele cu acest mix de fiecare unghie începând dinspre colț și creînd o diagonală. Pentru un degrade reușit, repetați aplicația cu burețelul de 2-3 ori pentru ca nuanțele să fie bine amestecate iar apoi finalizați cu 2 straturi de top coat.

Cele 2 inimi au fost pictate cu nuanța închisă, multicromatică de violet, ce se poate vedea și pe vârfurile unghiilor; le-am realizat în așa fel încât să pară că se estompează în degradeul care începe cu nuanța mai deschisă de mov. Ultimul pas a fost aplicarea unei pietricele de culoarea lavandei pe fiecare colț al unghiei.

M-am simt foarte confortabil purtând manichiura aceasta care arata faptul că sărbătoresc ziua îndrăgostiților, însă în felul meu caracteristic și în conformitate cu stilul meu propriu și personal. Ce spuneți de această manichiură? Ați purta-o în acest weekend?

Manichiura pentru Valentine’s Day!

Dacă doriți o manichiură funny și mai deosebită pentru ziua de vineri, poate alegeți varianta propusă de mine:

Pentru a o realiza, am folosit 2 lacuri de la Essie: „Spin the Bottle” și „Twin Sweater Set„.

Iată pașii:

  • 2 straturi din „Spin the Bottle”;
  • Cu ajutorul unei scobitori am creat inimioarele folosind „Twin Sweater Set”;
  • 1 strat de top coat (eu l-am folosit tot pe cel de la Essie: „No Chips Ahead”).

Inimioarele mi-au ieșit din prima, de aceea vi le recomand…nu trebuie multă dexteritate pentru a le realiza. Combinația de culori mi se pare elegantă și am creat Nail Art doar pe o unghie fiindcă nu voiam nimic ostentativ. Voi puteți desena inimi pe mai multe unghiuțe și puteți opta pentru dimensiuni mai mari; bineînțeles că puteți alege și alte combinații de culori.

Sper să vă placă! Să îmi spuneți cum a ieșit în cazul în care încercați această manichiura!

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.