despre-masca-aha-evolve-beauty

Masca AHA pentru ten luminos și catifelat – Evolve Beauty

Masca AHA pentru ten luminos și catifelat este al doilea produs al brandului Evolve Beauty pe care am avut ocazia să îl testez datorită echipei Bioki, cărora le mulțumesc din nou.

Dacă doriți câteva detalii despre acest brand organic made in UK, vă invit să citiți articolul despre Spuma de curățare detoxifiantă.

Ce promite Masca AHA pentru ten luminos și catifelat

“O mască cu efect instantaneu pentru sporirea luminozității pielii și obținerea unui ten catifelat, ca de porțelan, cu extracte de Kombuchka, Larice și AHA (acid alpha hidroxilic). Potrivită pentru toate tipurile de ten.

Ingrediente active principale:

Extracte de Kombuchka obținute din ceai negru fermentat, ce stimulează luminozitatea pielii, accentuând nuanțele naturale de roz ale unui ten sănătos și atenunându-le pe cele terne.

Acid Lactic (AHA – sau acidul alpha hidroxilic) provenind din plante, zahăr și sfeclă, ajută la exfolierea pielii, intensificând reînnoirea celulară.

Galactoarabinan (”Colagen” vegetal derivat din Larice-Zada) atenuează ridurile și liniile fine, netezind tenul.

Fără parabeni, SLS/SLES, PEG, DEA, uleiuri minerale, silicon, propilen glicol, GMO sau parfumuri sintetice. Produs certificat ECOCERT și Vegan Society.”

Părerea mea

Încep prin a spune că măștile pentru ten reprezintă slăbiciunea mea; indiferent dacă sunt făcute de mine cu ingrediente din bucătărie sau achiziționate din magazine, îmi place să experimentez cu acest tip de produs.

În general optez pentru măști cât mai naturale și care nu au un parfum puternic sau artificial.

Masca AHA pentru ten luminos și catifelat by Evolve Beauty este una dintre cele mai plăcute cosmetice de acest fel.

Cu o textură puțin lichidă și un miros dulce însă deloc deranjant, este tipul acela de produs, care e simplu de folosit și oferă rezultate din prima.

Mi se pare perfectă pentru anotimpurile calde fiindcă este o mască răcoritoare, nu trebuie ținută mult pentru a avea efecte (indicația este de 5min…eu respect acest lucru atunci când nu am mult timp la dispoziție, însă prefer să o las între 15-30min atunci când îmi organizez un „spa-day” acasă) și rezultatul e notabil de la prima aplicare: pori curați și mai puțin vizibili, piele netedă și mai luminoasă, un ușor efect tonic, prospețime și riduri de expresie (la mine sunt cele de sub ochi, care apar atunci când râd) estompate..

aha-evolve-beauty-masca

Este tipul de mască ce poate fi utilizată de câte ori e nevoie, nu mi-e teamă să o aplic chiar în fiecare zi fiindcă este 100% naturală și nu are cum să dăuneze.

Are un usor efect exfoliant, însă deloc agresiv, iar în cazul meu, atunci când o folosesc regulat, estompeaza petele pigmentare (menționez că ale mele sunt mici și nu foarte accentuate).

Am folosit-o și pe tenul soțului care este normal, fără riduri, fără pete (cam cum mi-ar plăcea mie să-l am) de o nuanță închisă și uneori tern, tocmai ca să văd cum funcționează: în cazul lui efectul de luminozitate și împrospătare a fost și mai spectaculos…ca atare, este un produs ce se adaptează oricăror nevoi.

 Este un produs foarte spornic (fiind mai lichid, trebuie aplicat mai puțin ca să nu se scurgă) iar mie îmi place să îl folosesc pe față, gât și decolteu după ce curăț zona în prealabil cu spuma detoxifiantă despre care am amintit mai sus.

Puteți găsi masca în magazinul online Bioki.ro la prețul 81,00RON/ 100ml.

 Care este masca voastră facială preferată?

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.