colectie-machiaj-M.A.C

Bunătăți de la M.A.C. pentru toamna 2022

Azi doresc să vă prezint câteva produse M.A.C. cu nuanțe excelente pentru sezonul rece. Este vorba în primul rând despre lacurile de unghii care fac parte din colecția Indulge pentru toamnă. Există 6 lacuri în această colecție:

  • Magnificent Feast
  • Sinfully Sweet
  • Discotheque
  • Impassioned
  • Rebel
  • Screening Room

Eu vi le voi prezenta pe ultimele două:

Rebel: este culoarea prunei, o nuanță foarte bogată care pe unghii este puțin mai închisă decât în sticlă. Este un lac cremos și cu un finish destul de opac atunci când se folosește în două straturi. Consistența este cam lichidă, ceea ce face aplicarea mai dificilă (eu mi-am murdărit serios pielea din jurul unghiilor). Acoperirea este destul de bună, însă nu foarte uniformă (mai ales dacă suprafața unghiei este neregulată- caz în care ar fi bine să aplicați întâi un base coat). Lacul are un luciu perfect și se usucă rapid, culoarea îmi place la nebunie dar sunt dezamăgită fiindcă nu ține, deja a 2-a zi a început să se crape (cu toate că am folosit și top coat). Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.

Screening Room: este un lac foarte cremos verde închis cu nuanța de bază albastru închis. Are luciu frumos și opacitate bună (atunci când aplicăm 2 straturi). Consistența nu este atât de lichidă ca și la Rebel, de aceea face aplicarea mai ușoară și fără atâta „murdărie”. Se usucă foarte repede și rezistă pe unghii mai bine decât „colega” ei descrisă mai sus. Straturi aplicate: 2+top coat; fotografie făcută în lumină naturală.

M.A.C. In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara: este noul rimel care promite volum, arcuire, gene flexibile și moi dar saturate una câte una de la rădăcină până la vârf.

Eu pot sa spun că este un mascara bun, foarte ușor, care nu încarcă genele, le alungește bine și datorită periei cu adevărat geniale, le desparte și le imbracă în produs fir cu fir. Are o textură cremoasă care nu se adună și nu curge, iar la demachiat se îndepărtează extrem de ușor. Dezamăgirea mea vine de la faptul că produsul nu arcuiește; genele mele sunt destul de drepte și a trebuit să recurg la ondulator pentru a le curba, dar nici așa nu au rămas curbate după aplicarea rimelului. În concluzie cred ca rimelul se pretează foarte bine persoanelor cu gene arcuite de la natură.

 A venit rândul fardurilor pentru pleoape: este vorba despre Smutty Green și Young Punk care fac parte din colecția permanentă

M.A.C. colectie

BB Creams

Deşi cremele CC (Color Control Cream) intră puternic pe piață, cremele BB (Beauty Balm Cream) au încă multe adepte. Iată câteva formule:

 BB Gloss de la Bourjois, 13,30€- varianta pentru buze.

Conține ulei de migdale pentru hidratare, unt de caise pentru netezire şi ceară de trandafiri pentru protecție. Există în două nuanțe ( oranj şi roz).

 Nude Magique BB Powder de la L’Oréal, 14,50€- varianta pudră.

Acest produs este foarte confortabil, acoperă tot ceea ce trebuie şi matifiază asigurând un ten proaspăt. Cele 3 nuanțe sunt îmbogățite cu pigmenți autoajustabili pentru a se putea adapta tuturor tipurilor de ten.

 Hydréane BB Crème de la La Roche Posay, 16,30€- varianta pentru piele sensibilă.

Pe lângă toate proprietățile unei creme BB ( hidratare, protecție anti-UV, efect piele frumoasă ), acest produs iese în evidență deoarece are o textură noncomedogenică şi hipoalergenică, şi conține apă termală La Roche Posay. Există în 2 nuanțe (deschis şi mediu).

BB Perfect de la Filorga, 35,00€- varianta antiîmbătrânire.

Această formulă SPF 15 uniformizează, calmează tenul sensibil şi cu cicatrici, acoperă fără a crea efectul de mască şi luptă împotriva semnelor trecerii timpului. Există în 2 nuanțe.

 M.A.C. Prep and Prime Balm Compact SPF 30 de la M.A.C., 27,50€- varianta care înlocuieşte fondul de ten.

Această cremă este prea puțin hidratantă pentru a putea fi folosită singură, se apropie deci mai mult de un machiaj decât de o cremă. Lasă tenul neted şi proaspăt şi este o formulă perfectă pentru iubitoarele de machiaj nude.

 Diorskin Nude BB Creme de la Dior, 44,00€- varianta discretă.

Este o formulă care se aplică foarte uşor şi lasă tenul transparent. Este perfectă pentru adeptele unui ten natural. Se poate fixa cu o pudră pentru a beneficia de un ten neted pe toată perioada zilei. Ȋn plus are un flacon cu pompă dozatoare- foarte igienic !

 Nutrilift Gold BB Cream de la L’Oréal, 14,99€- varianta 40+.

Această formulă are un parfum lejer şi e agreabil de aplicat. Flaconul cu pompă este practic fiindcă ne ajută să dozăm cantitatea optimă. Se absoarbe uşor în piele şi rezultatul este un ten luminos şi fără imperfecțiuni.

 Fond de Teint BB Cream 8 in 1 de la Bourjois, 15,95€- varianta practică.

Acest produs acoperă excelent imperfecțiunile şi estompează coşurile şi iregularitățile tenului ; lasă epiderma hidratată şi chipul luminos.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.