Garnier-apa-micelara

Apele micelare de la Garnier și Nivea în comparație!

Sunt o iubitoare de ape micelare fiindcă sunt produse ușoare ce pot fi folosite-în opinia mea- pe post de demachiant și tonifiant în același timp, fiind așadar o soluție practică și mai puțin costisitoare pentru curățarea tenului.

Cu toate că preferata mea este apa de la Caudalie, am fost curioasă să testez aceste noi produse Garnier și Nivea.

Apa micelară Garnier

Aceasta mi se pare identică din punct de vedere al calității, cu cea de la Bioderma.

Curăță foarte bine machiajul și impuritățile, lasă o senzație de prospețime și nu usucă tenul.

Este nevoie de o cantitate mică pentru a curăța toată suprafața feței, gâtului și decolteului, prin urmare raportul preț/ calitate/ cantitate este excelent.

Acest produs nu are miros, nu conține parabeni, este extrem de plăcut și ușor, iar prețul este de aproximativ 25 RON/ 400ml (poate fi găsit și mai ieftin când sunt diferite oferte).

Apa micelară 3 în 1 Nivea

apa-micelara-nivea-review

Se pretează mai degrabă persoanelor cu tenul gras sau mixt spre gras.

Eu am tenul mixt cu zona obrajilor mai uscată și de aceea am simțit cum mi se „strânge” pielea după ce aplicam acest produs.

Partea genială este că m-a ajutat să scap de unele coșuri, le-a uscat și a calmat inflamația; prin urmare, cred că ajută in perioadele cu ten mai delicat sau vara când pielea tinde să fie mai uleioasă (cel puțin în cazul meu).

Curăță machiajul și impuritățile la fel de bine ca și apa de la Garnier, este ușoară și oferă senzația de prospețime.

Nu trebuie folosită o cantitate mare pentru a curăța toată zona feței, gâtului și decolteului.

Produsul nu conține alcool, parfum, silicon, parabeni sau coloranți.

Prețul este de aproximativ 19 RON/ 200ml.

În concluzie, vă recomand aceste produse dacă doriți să experimentați apele micelare dar fără să cheltuiți foarte mult.

Sunt cosmetice de calitate, deloc agresive și care curăță foarte bine.

 Voi ce părere aveți despre apele micelare? Vă tentează aceste produse?

Am testat Rouge Edition Velvet de la Bourjois și L’Extraordinaire by Color Riche de la L’Oréal

Am achiziționat aceste 2 rujuri fiindcă doream ceva colorat pentru sezonul primăvară/ vară și, în plus, eram curioasă ce oferă noile game Rouge Edition Velvet de la Bourjois & L’Extraordinaire by Color Riche de la L’Oréal.

Am ales 06 Pink Pong de la Bourjois, o nuanță fuchsia minunată și extrem de pigmentată. Acest ruj are o textură catifelată foarte intresantă, cum nu am mai întâlnit până acum, iar aplicatorul face ca produsul să fie ușor și rapid de folosit. Este un ruj mat care trebuie aplicat pe buze perfect hidratate fiindcă altfel are tendința de a le usca; este confortabil și rezistă foarte bine. Eu l-am avut 6 ore pe buze (dar rezistă lejer vreo 8) timp în care am mâncat și baut fără să-l reaplic sau să-l retușez; l-am curățat cu ajutorul unui demachiant cremos. Prețul este de aproximativ 50RON/ 6.7ml.

 Din noua gamă de lacuri pentru buze L’Oréal- Color Riche Extraordinaire, am ales nuanța 204 Tangerine Sonate. Este vorba despre un glos cu textură bogată, extrem de lucios și hidratant. Are un miros discret și un gust dulce. Aplicatorul este foarte mișto, diferit de tot ce am folosit până acum și extrem de simplu de mânuit. Dar, ca toate glosurile, nici acest produs nu rezistă mult timp pe buze; la mine a rezistat 2 ore, timp în care am băut apă și cafea, iar după ce am mâncat, nu mai exista deloc. Parte bună este că se șterge uniform. Este un produs perfect pentru zilele de vară când dorim ceva ușor și hidratant, care să contrasteze cu bronzul și să ofere buzelor o culoare frumoasă și aproape de natural. Prețul este de aproximativ 60RON/ 6ml.

 Cel de la Bourjois este preferatul meu, fiindcă are un pigmet extraordinar și durează aproape toată ziua fără să mă preocup de retușuri. Cu toate acestea mă bucur că îl am în colecție și pe cel de la L’Oréal.

 Voi ce părere aveți despre aceste două rujuri? Ce culori ați alege?

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.