Cutii de carton pentru redecorarea locuintei

Suntem nevoiti sa traim in spatii din ce in ce mai mici si, paradoxal, avem din ce in ce mai multe lucruri. De aceea, designerii de interior vin in permanenta cu idei noi si inovatoare pentru a crea iluzia unui spatiu mai mare, pentru a ne ajuta sa ne organizam casa in asa fel incat sa para mereu ordonata si aerisita si pentru a ne spori astfel satisfactia de zi cu zi. O casa frumoasa si ordonata iti ofera automat o stare de bine si un randament mai ridicat in activitatile zilnice.

Nu conteaza cat de mare este spatiul in care locuiesti, conteaza cum reusesti sa il amenajezi, astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate. Si, cel mai important, cu bani putini. De aceea, cea mai utilizata solutie o reprezinta cutiile din carton. Cat mai multe, cat mai diverse si cat mai frumoase. Si nu, casa ta nu va arata mereu ca si cand esti pe picior de mutare, pentru ca vorbim aici despre cutii speciale de depozitare, cu forme adaptate spatiului pe care il ai la dispozitie.

Cele mai recomandate sunt cutiile de carton cu capac. Sunt foarte practice, mai ales pentru ca le poti depozita una peste alta. Recomandate sunt si cele simple, de colectare, iar pentru partea de sus , cea mai vizibila, este bine sa apelezi la cutii de diverse forme. Poti face un frumos joc de culori pe un perete alb, daca folosesti cutii de diverse nuante sau iti poti comanda cutiile personalizate si in culorile in care ai mobila, covorul sau draperiile. Astfel, poti utiliza cutiile din carton ca adevarate piese de mobilier, doar ca mult mai practice, mai usoare si mai ieftine. Unde mai pui ca daca te plictisesti de ele, le poti muta locul sau le poti chiar inlocui, mult mai usor decat ai putea-o face in cazul unei piese adevarate de mobilier, din lemn.

Pentru carti, exista cutii de carton sub forma de rafturi si, daca optezi pentru unele dintr-un carton mai rigid, le poti suprapune si poti crea chiar o biblioteca. Trebuie sa fie un carton mai tare, eventual sa aiba colturi metalice intarite, pentru ca greutatea cartilor sa nu-l deformeze. Poti pune in rafturile noii tale biblioteci si bibliorafturi, tot din carton si, eventual, tavite din carton asortate, in care sa pastrezi corespondenta sau alte hartii. Tavitele din carton sunt ideale daca vrem sa pastram foi, pagini de revista sau alte asemenea pe care, in mod normal, le-am putea rataci foarte usor.

Exista in magazinele de mobila si cutii din carton foarte rigid, cu dubla intrebuintare: o data, depozitatul si mai apoi, rolul de scaun. Aceste cutii sunt fie glisante, fie cu capac. Se pune deasupra o pernuta si gata, sunt foarte confortabile ca si scaune. Asa ca, data viitoare cand ai un prieten in plus la masa, chiar cutia de carton te poate ajuta in criza de scaune.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.