despre-ingrijirea-cu-uleiuri-de-par

Hai să vorbim despre uleiurile de păr!

Pe lângă faptul că acum fac parte din grupa produselor „it”, uleiurile -atât cele 100% naturale, cât și unele dintre cele pe care le găsim în comerț- sunt extrem de benefice. Eu le-am descoperit acum vreo 2 ani, când am hotărât să las părul lung. Voiam păr frumos, sănătos și care să crească rapid. Ca atare am început să folosesc uleiul de măsline pe care îl încălzeam puțin pe bain-marie și cu care îmi masam pielea scalpului 1-2 minute, apoi îl întindeam pe toată lungimea firului și stăteam cu el vreo 4 ore la fiecare 2-3 zile. Am urmat acest tratament timp de 2 luni iar rezultatele au fost extraordinare: păr foarte sănătos, mătăsos și des.

Pentru perioadele când simt pielea scalpului sensibilă sau dacă se întâmplă să am probleme de mătreață, apelez la uleiul de cocos; pe lângă alte importante proprietăți, acesta este antibacterian și antifungic, calmează imediat pielea și lasă părul foarte lucios.

În anotimpul rece îmi place să fac o dată pe săptămână, o combinație din 5 părți egale de ulei de ricin, cocos, argan, avocado și măsline; încălzesc puțin acest amalgam, îl masez pe piele și apoi îl aplic pe toată suprafața firului. Aceste uleiuri îndeplinesc toate necesitățile: întăresc firul, hidratează și accelerează creșterea.

Pe timpul verii am nevoie de ceva mai ușor și care poate fi folosit rapid. Ador uleiul divin de la Caudalie (24.40€/ 100ml) și cel extraordinar de la L’Oréal (14.90€/ 100ml). Obișnuiesc să aplic unul dintre aceste produse pe vârfuri unde zona este mai deshidratată. Acestea protejează împotriva căldurii, ajută în cazul firelor despicate și domolesc părul cu tedințe de încrețire.

ingrijirea-cu-uleiuri-de-par

 Care este părerea voastră despre uleiurile pentru păr? Obișnuiți să le folosiți? Daca da, care sunt preferatele voastre?

Giveaway

Prima dată când am făcut cunoștință cu Complexul Apicol Veceslav Harnaj, a fost acum câțiva ani, când am cumpărat mierea lor medaliată cu aur și oțetul din mere și miere; cred că se explică părerea mea despre aceste produse atunci când spun că ele nu îmi mai lipsesc de atunci din casă. Apoi mama a început să se îngrijească folosind crema de față cu lăptișor de matcă Apiderm; într-o zi, am rămas fără cremă și am folosit-o și eu…mi-a plăcut mult, chiar dacă este puțin cam grasă pentru tenul meu mixt (mama având tenul uscat), mirosul este fin si plăcut, intră extrem de repede în piele și o lasă întinsă și luminoasă. Ca atare am folosit-o vreme îndelungată pe post de cremă de noapte.

Faptul că îmi place tot ce este natural, cred că nu mai e o noutate…ca atare sunt foarte încântată pentru că am reușit să organizez un Giveaway sponsorizat de cei de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj care au grijă de sănătatea noastră, produsele lor nefiind testate pe animale și conținând ingrediente 100% naturale, fără parabeni, coloranți și conservanți.

Durata acestui concurs va fi de două săptămâni: 9.01-24.01.2014; câștigătoarea va fi aleasă prin Random.org. Vă doresc succes!

Câștigătoarea GIVEAWAY-ului sponsorizat de „Complexul Apicol Veceslav Harnaj” este Frențiu Danusia Gabriela din Baia Mare! Felicitări, ai câștigat un set de îngrijire a părului „Apidermin” format din șampon, balsam și mască!

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.