hainele-mele-esentiale

Hainele mele preferate: Ce haine nu-mi lipsesc din garderobă?

Întotdeauna m-a fascinat în modă să colecționez piese esențiale și să le combin. Îmi place să asociez noul cu vechiul, dantela fină și veche sau bijuteriile vintage, cu blugii sau articolele din piele. Pentru mine este important să am niște haine sau accesorii în dulap, despre care să știu că vor fi mereu la modă. Pentru asta, ele trebuie să fie în primul rând de calitate, ca să poată rezista în timp; nu întotdeauna am buget pentru îmbrăcăminte, însă atunci când am, prefer să cumpăr un singur articol foarte calitativ, decât să dau banii pe mai multe chestii ieftine.

De pildă, întotdeauna cumpăr încălțăminte din piele, la fel fac și în cazul poșetelor…niciodată nu iau ceva fake, prefer să nu achiziționez, decât să fie fake.

În al doilea rând, tratez toate piesele mele cu respect :)…nu le forțez cu detergenți agresivi sau de proastă calitate, cu programe de mașină prea lungi etc etc. E important ca să arătăm mereu impecabil!

În articolul de azi am să vă prezint cum am combinat eu niște piese noi, vechi și vintage pentru a obține ținute potrivite pentru orice moment al zilei: ceva casual pentru o zi de shopping sau de mers la piață; o variantă între casual și elegant pentru o ieșire la restaurant sau chiar o zi la birou- pentru persoanele care își permit o ținută mai relaxată; o ținută office și una sexi de ieșit seara în oraș.

imbracamintea-mea-preferata

Piesele mele esențiale sunt așadar:

  • Un sacou de culoare închisă (eu am optat pentru unul de la h&m fiindcă îmi place mult croiul, este bine cusut și finisat, materialul nu atrage scame, prețul este atrăgător: aproximativ 30€- face parte din colecția nouă);
  • Jacheta de piele neapărat de bună calitate (a mea este veche de 6 ani și arată impecabil; Zara: 200€);
  • O cămașă albă (a mea este veche de vreo 7 ani și e imaculată, Zara, vreo 50-60€);
  • O pereche de blugi de calitate (cei prezentați aici sunt BSB și îi am tot de vreo 7 ani, au costat în jur de 100€);
  • O geantă încăpătoare din piele (Musette, o am de 2 ani și modelul costă în jur de 100€);
  • O poșetă tip plic din piele (Zara, în jur de 100€, am achiționat-o împreună cu geaca de piele);
  • O pereche de pantofi fără toc din piele (Massimo Dutti, în jur de 100€, cumpărați anul trecut);
  • O pereche de stilettos de mare calitate- la acest capitol, caut să aleg ceva superior pentru că un calapod al unui brand de lux nu se poate compara cu nimic altceva…ca să nu mai vorbim de model și finisaje (Marc Jacobs, îi am de 5 ani și costa în jur de 300€).

În fotografii mai puteți vedea bluza gri care este tot achiziție nouă (h&m, aproximativ 30€) fiindcă îmi place ideea de sweatshirt combinat cu ceva elegant; eșarfa- care este de fapt o parte dintr-un costum popular românesc, este dantelă și are vreo 50 de ani…absolut superbă; bijuteriile- vintage.

 Voi ce părere aveți despre combinațiile mele? Care sunt piesele voastre esențiale?

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.