Lavazza Crema e Aroma

Lavazza Crema e Aroma boabe de cafea premium

Lavazza Crema e Aroma este un sortiment de cafea boabe de la celebrul brand de cafea Lavazza, al căror produse cu siguranța le cunoaste-ti.

Acest blend de cafea este ambalat in punga albastra ceea ce înseamnă ca este un sortiment profesional si este destinate, in principal, consumatorilor mari precum operatorii de vending, restaurantele, barurile sau cafenelele.

Exista și sortimentul de Crema e Aroma în ambalaj maro dar cu un grad de prajire diferit, cu note de ciocolata și care poate fi folosit atat pentru espressor cat și pentru presa franceza, mocha pot sau cafetiera.

Despre Lavazza Crema e Aroma:

Lavazza Crema e Aroma este un blend de cafea adresat operatorilor de vending și celor din industria HoReCa însă este foarte apreciat si de consumatorii casnici care își doresc sa consume zilnic o cafea de calitate, un espresso cremos si cu un gust intens.

Boabele de cafea sunt ambalate in punga albastra, ceea ce ne indica faptul ca produsul este unul profesional iar greutatea pungii este de 1 kg. Desigur, puteți achizitiona cate o punga de cafea (dacă sunteți consumator casnic) sau la bax de câte 6 pungi dacă sunteți operator vending sau reprezentantul unei cafenele/restaurant. Produsele le puteți găsi în magazinul Coffeepoint.ro, un magazin specializat pe comercializarea cafelei boabe și a produselor consumabile pentru automatele de vending.

Boabe de cafea Lavazza

Brandul de cafea Lavazza este extrem de cunoscut în toata Europa pentru ca îl găsim pe piața de foarte mult timp, fiind fondat in anul 1895, la Torino, Italia. Dacă la început a fost un business de familie, acum este un gigant în domeniul cafelei.

Lavazza importa boabe de cafea de origine Brazilia, Columbia, Costa Rica, Honduras, Uganda, Mexic, Indonezia și le prajeste/mixeaza în funcție de sortimentul ce urmează a fi comercializat.

Caracteristici Lavazza Crema e Aroma:

Boabele de cafea Lavazza Crema e Aroma sunt atent selectionat si special prajite pentru a obține un espresso cremos, cu un gust intens si o aroma unica. Deși este un blend destinate prepararii espresso-ului, acesta este perfect și pentru băuturile ce conțin lapte precum cappuccino, latte, macchiato, flat white oferind bauturilor o aroma extraordinara, perfectă pentru a fi savurata în orice moment al zilei.

Cappuccino Lavazza

Lavazza Crema e Aroma este un amestec de cafea ce contine boabe de cafea Arabica în proportie de 40% și boabe de cafea Robusta în proportie de 60%. Boabele Arabica provin din America de Sud din tari precum Brazilia si Honduras iar cele Robusta sunt de origine Uganda.

Blendul de cafea Crema e Aroma este unul cu un gust echilibrat, corpolent, cu cremozitate și aromă intensă, cu note de ciocolata, alune si nucsoara facandu-l perfect pentru a fi savurat în orice moment al zilei, în băuturi simple pe baza de cafea sau în băuturi ce conțin lapte precum cappuccino sau latte.

  • Prajire – Mediu
  • Aroma – 4/5
  • Corpolenta – 4/5
  • Intensitate – 4/5

Se recomanda rasnirea boabelor de cafea înainte de prepararea bauturilor pentru un gust intens și o aroma puternica chiar și în băuturile cu mult lapte. După desigilarea ambalajului este recomandat sa pastrati boabele într-un recipient închis ermetic și sa le consumati în cel mai scurt timp pentru a savura mereu o cafea aromata si intensă.

Unde gasesc Lavazza Crema e Aroma?

Pungile de cafea Lavazza Crema e Aroma sunt disponibile online in magazinul coffeepoint.ro la preturi foarte bune si le puteti gasi la 1 kg sau in bax de cate 6 pungi, în functie de necesitatile dumneavoastra.

Deși blendul este destinate consumului in restaurante/cafenele/vending acesta este potrivit și pentru acasă, dacă detineti un espressor și o rasnita de cafea. Nu se recomanda folosirea in cafetiere dacă doriți sa va bucurati de toată intensitatea și aroma cafelei.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.