colectie-de-machiaje-de-vara

5 Machiaje pentru Vara Aceasta – Cele Mai Bune Machiaje

Tendințele în machiaj din vara acestui an sunt printre preferatele mele pentru că sunt pline de culoare și din multele variante, am ales să vă prezint 5.

Nu trebuie să luați interpretările mele drept literă de lege, eu am creat ce mi-a plăcut mie și ce cred că mi se potrivește.

Nu luați machiajul prea în serios și niciodată nu purtați ceva doar pentru că e ultima modă; jucați-vă cu nuanțele și aplicați ceea ce vă face să vă simțiți confortabil.

De asemenea, țineți minte că cel mai important detaliu pentru ca machiajul să se așeze perfect și să arate bine, este o îngrijire adecvată a pielii și o curățare/ demachiere zilnică și temeinică.

 Se poartă foarte mult machiajele la ochi în nuanțe de verde, albastru, turcoaz (culoarea mea preferată pe timp de vară) ca atare iată varianta mea: un fard în nuanță de verde combinat cu unul albastru și cu unul auriu; am folosit un creion dermatograf albastru sidefat cu care am conturat interiorul pleoapei inferioare.

  1.  Se poartă eyeliner-ul colorat însă nu vă stresați dacă nu aveți așa ceva; puteți umezi o pensulă teșită pentru sprâncene cu un spray fixator și cu aceasta să aplicați un fard sub formă de pudră în culoarea care vă place; va arăta ca și un eyeliner și vă asigur că machiajul va rezista toată ziua.
  2.   Eyeliner-ul grafic este în mare vogă, ca atare jucați-vă cu formele care vă plac și nu vă fie frică să experimentați. Eu am aplicat peste eyeliner-ul negru, un fard de pleoape verde sclipicios pentru un maxim de impact.
  3.   Buzele roșii sunt an de an la modă, alegeți o nuanță cu un subton de portocaliu pe timp de vară fiindcă arată foarte fain lângă pielea bronzată.
  4.   Machiajul ‘No Makeup Makeup’ este în continuare în vogă. Pentru a arăta bine, aveți grijă cum prelucrați tenul, aplicați un fond de ten cremos pe tenul hidratat în prealabil. Adăugați puțin blush cremos (dacă nu aveți blush cremos, folosiți un ruj) și un rimel; pe buze puteți folosi un ruj în nuanță nude, un glos, sau un balsam de buze.

 Ce părere aveți de propunerile mele? Vouă ce vă place să purtați vara aceasta la capitolul machiaj?

lac-de-unghii-de-vara

4 oje preferate pe timp de vară

Vara este aici! În lunile care urmează, lumea începe să plece în vacanță, iar eu m-am gândit să creez o serie dedicată acestui anotimp și în care să vă povestesc despre cosmeticele folosite acum.Articolele vor fi scurte și la obiect fiindcă vara nu are nimeni timp să citească o grămadă de detalii…e prea cald pentru a face acest lucru :).

În prima postare a acestei serii, vă prezint ojele mele preferate.Ador nuanțele de roșu care au la bază portocaliu, nuanțele de portocaliu vibrant, cele corai, dar și albastrul regal.

În opinia mea, aceste culori arată bine indiferent dacă avem pielea bronzată sau nu și se pretează oricărei vârste. Chanel Coquelicot (am crăpat sticla fiindcă am scăpat-o pe jos 🙁 ), aproximativ 23€, face parte din colecția limitată pentru vara acestui an- „Collection Mediterranée”

Chanel Holiday, aproximativ 23€, face parte din colecția permanentă. Dior Sailor, aproximativ 25€, a făcut parte din colecția limitată din vara anului trecut.

Dior Aventure, aproximativ 25€, face parte din colecția permanentă Manichiura cu oricare din aceste lacuri rezistă aproximativ o săptămână, însă am grijă să aplic de fiecare dată baza tratament Mavala, iar ca ultim pas, top coat-ul Essie ‘Good to go’.

Pentru cuticule folosesc tot Mavala; eu obișnuiesc să le tai, însă acest produs mă ajută să prelungesc operațiunea foarfeca până la 2-3 săptămâni. Acestea sunt opțiunile mele, aștept să îmi spuneți ce culori alegeți voi să purtați pe unghii!

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.