Foodler

Plati in Bitcoin la Baruri si restaurante

Barurile si restaurantele care sa accepte plata cu bitcoin mai degraba raman exceptia decat regula. Din fericire, acestea sunt in mod obisnuit locuri foarte placute in care sa mergi. Daca esti determinat sa iti cheltui valuta digitala pe o farfurie de peste si de cartofi, exista moduri foarte usoare de a afla unde te poti duce.

Bitcoin Travel este un site respectat, oferind o lista de apartamente, puncte de atractie, baruri si saloane de infrumusetare din intreaga lume. Siteul COinmap tine, de asemenea, o baza mondiala a locurilor unde poti plati cu monede bitcoin.

Daca te afli in Londra, in Regatul Unit, barul Pembury Tavern este un loc foarte cunoscut si, de asemenea, si barul Old Fitzroy daca te afli in Sydney, Australia. Daca ajungi vreodata si prin Tokyo, ar trebui sa stii ca posesorii de monede bitcoin platesc cu aceasta valuta digitala la Pink Cow.

Pentru cei care sunt mai mofturosi in privinta mancarii si se afla in Londra, o gustare rapida poate fi platita atat in monede bitcoin, cat si in monede Dogecoin la localul Burger Bear, care vinde o intreaga gama de burgeri artizanali si, de asemenea, servesc mese pentru petreceri si evenimente. Aceasta afacere a completat, de asemenea, o campanie de tip crowdfunding pentru mai multe locatii permanente in viitorul apropiat.

Atunci cand vine vorba de bauturi si de mancare, exista si alte moduri de a cheltui monede bitcoin, chiar daca un restaurant poate ca nu le accepta in mod direct.

Foodler, un site care iti permite sa alegi si sa comanzi livrari de la restaurante de pe tot globul, are peste 13000 de restaurante in 3150 de orase in agendele sale.

Foodler

Takeaway.com, un site online din Europa pentru comenzile la mancare, care are peste 100 de angajati si a declarat venituri de peste 100 de milioane de euro in anul 2012, a anuntat in luna noiembrie 2013 ca siteul sau din Olanda accepta plata in monede bitcoin prin intermediul procesorului de plati BitPay.

In mod interesant, incepe sa vedem grupuri de locatii cu o atitudine prietenoasa fata de monedele bitcoin. De exemplu, Bitcoin- Kiez este o locatie din Berlin incearca sa convinga locatiile din oras sa accepte moneda bitcoin.

In mod similar, in Olanda, toate afacerile ( noua restaurante si o galerie de arta) de-a lungul strazilor de langa canalele din centrul orasului Haga au inceput colectiv sa accepte plata cu monede bitcoin. De asemenea, cele doua strazi de-a lungul acestui canal- Bierkade si Groenewegje- si-au schimbat, de asemenea, si numele in Bitcoin Boulevard.”

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.