Samsung 32M5502 – Un pas inainte

Fiecare poate alege propriul mod in care tehnologia sa intre in viata lor sau modul in care tehnologia poate fi privita dar cu siguranta alegerea unor noi produse sau modele pentru locuinta lor se loveste si de etapa selectie a celui mai potrivit. Cu siguranta este vorba despre o etapa destul de dificila intrucat exista numeroase modele posibile si disponibile si asta chiar si daca este vorba despre un televizor dar in acelasi timp exista si modele avantajoase. Un astfel de caz sau un astfel de model poate fi si Samsung 32M5502 si asta fie ca este vorba despre partea de functionare si utilizare efectiva sau despre partea de instalare. Pentru detalii complete merita sa cititi acest review Samsung 32M5502.

Samsung 32M5502

Comparand un astfel de model cu alte televizoare putem sa spunem ca este un pas inainte inca de la modul in care este realizat si de la designul pe care il are fiind modern dar in acelasi timp si usor elegant. Cu siguranta Samsung 32M5502 poate fi privit astfel ca un inlocuitor foarte potrivit pentru orice alt model mai vechi dar in schimb poate fi vorba si despre alegerea acestuia ca si un al doilea model.

Puteti sa faceti astfel din acest model elementul cel mai important intr-o sufragerie, in cadrul unui birou dar la fel de simplu poate fi prezent si in camera copiilor insa pentru fiecare dintre aceste cazuri vom avea de vazut si dimensiunea pe care o are. Veti avea pentru cazul in care este vorba despre o utilizare cu standul sau standard de o dimensiune de 730.4 x 487.7 x 207.5 mm dar in acelasi timp se poate discuta si despre o alegere a instalari cu sistemul de prindere VESA 100 x 100 iar dimensiunea pe care o veti avea in aceasta situatie este de 730.4 x 433.7 x 55.1 m.

Pas sau salt

Daca ne referim doar la partea de dimensiune si de faptul ca veti avea un ecran de 80cm ceea ce poate fi mai mult decat poate erati obisnuiti poate face din Samsung 32M5502 un pas inainte dar daca privim cam toate caracteristicile functionale atunci poate fi mai mult de atat. Langa dimensiunea ecranului vom putea sa adaugam si partea de rezolutie fiindca este vorba despre una Full HD de 1920 x 1080 si care aduce si unele caracteristici superioare in slujba voastra si mai exact unele precum Contrast Enhancer, PurColor, natural Mode Support sau Film Mode.

Daca rezolutia nu a fost suficienta sa va convinga poate o va face faptul ca Samsung 32M5502 este si un televizor Smart ceea ce permite sa aveti acces la internet fara probleme oricand doriti printr-o conexiune de tip Wi-Fi. Avand astfel un televizor dar si un acces catre internet mai raman si elementele ce tin de conexiunea unor device-uri suplimentare si asta prin intermediul unor porturi cum ar fi cele doua USB sau poate cele 3 HDMI. Daca vreti insa sa vedeti un film sau sa ascultati muzica si asta fara alte dispozitive veti avea playerul multimedia integrat de care dispune iar pe partea de sunet de sistemul Stereo 2x10W. Gasiti acest model pe eMAG.ro

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.